Високопоставена южнокорейска делегация пристигна в Пхенян на историческо двудневно посещение,

...
Високопоставена южнокорейска делегация пристигна в Пхенян на историческо двудневно посещение,
Коментари Харесай

Чудо: Южна Корея пристигна в Пхенян

Високопоставена южнокорейска делегация дойде в Пхенян на историческо двудневно посещаване, отдадено на възстановяване на връзките и намирането на излаз от обстановката към нуклеарната стратегия на Северна Корея.

За през днешния ден са планувани диалози със севернокорейския водач Ким Чен-ун.

Дипломацията е изиграла роля за пробива в връзките сред Южна и Северна Корея, разяснява в „ Преди всички “ журналистът Мая Бонева. Според нея пред цялостното изглаждане на връзките сред Южна и Северна Корея следва да бъде извървян дълъг път.

„ Още доста делегации ще се извървят. Освен това Азия е доста комплициран комплекс от ритуали, от протоколи, от правила, които разтеглят във времето всяка една от стъпките, които може бързо и делово да се извърви “, сподели Бонева.

Според нея темповете и връзките сред Южна и Северна Корея зависят и от това по какъв метод страните, които са фактори подкрепят и ли пречат на този развой.

„ Ситуации, в които една разграничена страна би трябвало да търси своите ползи и допирни точки, и най-малкото поводче би трябвало да бъде употребявано “, сподели Бонева, съобщи БНР.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР