Високопоставен политик от партия Атака, представителен депутат, категорично отрече пред

...
Високопоставен политик от партия Атака, представителен депутат, категорично отрече пред
Коментари Харесай

”Атака” отрича да прави нов политпроект

Високопоставен политик от партия Атака, внушителен народен представител, изрично отхвърли пред „ Фрог нюз “ елитът на националистите да готви нов политически план. По негово категорично предпочитание не цитираме името му, само че той изрично отхвърли информацията, публикувана от „ Треминал 3 “, че „ нов политически план се ражда под консервативна опаковка с псевдопатриотичен уклон “.
„ Партията ще се споделя Консервативен родолюбив блок “Обединена България”, а нейното учредително заседание се чака да бъде през март/април тази година. Информацията е на източници на „ Терминал 3 “ “.

Лидер на групировката ще бъде Светлозар Лазаров, народен координатор на политическа партия “Атака” и основен секретар на Министерство на вътрешните работи при Цветлин Йовчев в държавното управление на Орешарски.

Подготовката за учредяването на политическата групировка върви интензивно от есента на 2017 година В качеството си на народен координатор на Политическа партия “Атака”

Лазаров интензивно организира срещи в регионалните градове на страната с публично значими районни фигури и известни или известни с рецензиите към политиките, провеждани от ГЕРБ. За образуването на политическата партия Консервативен родолюбив блок “Обединена България” ще бъдат употребявани и районни структури на Политическа партия “Атака” ".

Според източника на „ фрог нюз “, чието име се пази в редакцията, обаче: „ това са цялостни измислици. Нито съм чувал за подобен уебсайт, нито пък за готвен нов план “.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР