Високопоставен политик от Кремъл тайно се е обърнал към западни

...
Високопоставен политик от Кремъл тайно се е обърнал към западни
Коментари Харесай

Британският Мирър: Кремъл e в паника - моли Запада да спре войната в Украйна

Високопоставен политик от Кремъл скрито се е обърнал към западни страни с искане за помощ за слагане на завършек на съветската инвазия в Украйна, заяви английският " Мирър ", представен от. Вестникът се базира на отчети на западни разследващи служби, в които се имало думи на доближен на Путин, че Кремъл бил в суматоха.

В информацията се твърди още, че висши политици в Москва били доста обезпокоени от глобите и разпадащата се стопанска система. Те били в суматоха и от обстрелите край атомната електроцентрала в Запорожие.

" Обстрелът може да повреди АЕЦ-а, само че най-вероятно не самия реактор. Той е добре предпазен. Има здрав корпус и стоманобетонна обвивка. Може да бъде развалена охладителната му система, вследствие на което е допустима друга много тежка повреда не на равнище Чернобил, а на равнище Фукушима ", споделя радиохимикът Борис Жуков.

Организация на обединените нации има потенциала и логистиката да поддържа задача на Международната организация по атомна сила в АЕЦ " Запорожие ", уточни представителят на международната организация Стефан Дуйрич по-рано.

Само седмица след мощните гърмежи в съветска военна база в Крим през днешния ден серия от детонации имаше и в склад с муниции в село Майское, в северната част на полуострова. Първоначално Москва разгласи, че става въпрос за пожар, а след това промени версията.

" В сегашния миг съгласно данните на Министерство на защитата повода за днешния случай е бойкот. Току-що разбрахме какво се е случило ", сподели назначеният от Русия губернатор на Крим Сергей Аксионов.

Руските управляващи на окупирания Крим са евакуирали повече от 3000 души от Майское и Азовка. В същия регион почти по същото време се е запалила и подстанция, а пожарът е развалил железопътна линия.

Междувременно след английското разузнаване и съветският президент Владимир Путин заприказва, че войната в Украйна ще е дълга.

" Ситуацията в Украйна демонстрира, че Съединени американски щати се пробват да удължат този спор ", разяснява Путин през днешния ден, представен от Медуза в Телеграм канала.

Ръководителят на английското военно разузнаване Джеймс Хокенхъл разгласи преди дни, че спорът няма да завърши скоро. Той счита, че нито Русия, нито Украйна ще съумеят да извърнат хода на войната през тази година.

Експерти от Американския институт за проучване на войната също пишат за продължителния боен спор. Според тях съветската страна е почнала да усилва темповете на произвеждане на отбранителни артикули и може би се приготвя за тъкмо подобен сюжет.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР