Високият само 170 сантиметра Хасан Ал Хайдос има честта да

...
Високият само 170 сантиметра Хасан Ал Хайдос има честта да
Коментари Харесай

Капитанът на Катар се изсмя на слуховете, че мачът с Еквадор е уреден

Високият единствено 170 сантиметра Хасан Ал Хайдос има достойнството да бъде капитан на националния тим на Катар по футбол на първото историческо Световно състезание, което ще се организира в Близкия Изток. 31-годишният нападател е същинска икона на футбола в Катар, защото за националния тим на страната има 169 мача и 36 гола.

На клубно равнище целият му живот е минал в най-богатия катарски клуб Ал Сад, за който е изиграл 294 мача и е вкарал 92 гола. Той има една купа в азиатската Шампионска лига с този тим, а също по този начин може да се похвали и 3-о място на Световното клубно състезание.

" Искаме да покажем резултата от цялата тази дълга и изтощителна работа, която сме свършили. С голямо предпочитание сме във всеки един мач да демонстрираме по-добра и по-добра игра. Наясно сме какво ни чака и против кого излизаме на терена ", стартира Ал Хайдос.

И несъмнено стартира да се забавлява, когато му беше показан интернет-слуха, че футболисти на Еквадор са получили или ще получат предложение да изгубят мача на откриването.

Както сподели и нашият треньор, има доста дезинформации. Това нещо не знам по какъв начин въобще да го разясня, дали е съществено въобще? Само ще кажа, че интернет е необхватен, само че се оказва и доста рисково място, от моя гледа точка.

" От доста години се приготвяме, упражняваме. Заедно сме мощни, никой не може да ни дестабилизира с рецензии или изявления ", изясни футболистът и подвигна многозначително вежди.
 Журналист разгласи, че първият мач на Мондиала е организиран! Катар е подкупил 8 еквадорски играчи за 7.4 млн. $?
Журналист разгласи, че първият мач на Мондиала е организиран! Катар е подкупил 8 еквадорски играчи за 7.4 млн. $?

Това заяви Амджад Таха, известен публицист и политически анализатор
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР