Високите цени принуждават гърците да почиват по-малко дни това лято,

...
Високите цени принуждават гърците да почиват по-малко дни това лято,
Коментари Харесай

Скъпотията принуждава гърците да почиват по-кратко това лято

Високите цени принуждават гърците да почиват по-малко дни това лято, регистрират туристическите организации.

Чужденците обаче са създали с 20% повече резервации спрямо предходни години по информация на министерството по туризма, представена от БНР.

Според обявата съседине ни трансформират желанията си за отмора това лято, притиснати от високите цени. Бюджетът за фамилна отмора се е трансформирал и от покачването на самолетните билети с 34% и на фериботните билети с 11%.

Хотелите индексират цените с към 12%

Цените на питателните артикули демонстрират леко задържане в последния месец, само че остават прекомерно високи, установяват от съюза на потребителите.

Тези фактори принуждават гърците да премислят почивката си през топлия сезон, като понижават дните и избират по-близки дестинации съгласно и цената на бензина.

Над 120 хиляди фамилии ще се възползват от ваучерите за безвъзмездни нощувки по стратегия на общественото министерство.

В различен диапазон се движат резервациите от чужбина, като до момента те са с 20% повече спрямо интервала преди пандемията.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР