Високите обороти в мозъка на мъжа забавят своя ход, а

...
Високите обороти в мозъка на мъжа забавят своя ход, а
Коментари Харесай

Мъжкият език и женската орална любов

Високите обороти в мозъка на мъжа забавят своя ход, а от време на време тотално се изключват, когато панталоните на господата останат на пода. Няма кой да ги вини. И ние не бихме могли да устоим на красиво тяло, а пък помислете си какво става, в случай че отсреща ви стои имитация на Венера Милоска. Представете си обаче какво става в главата на любовника ви, който се е запътил към недрата на женствеността ви с език. Дори и да ви се коства на пръв взор, че е неповторимо отракан, би трябвало да сте наясно, че и най-способният притежател на пъргав език от време на време се усеща нерешителен. Особено в случай че е с сътрудник, чието тяло към момента не познава добре.

Това ли е?
Пенисът на мъжа е елементарен за намиране. Е, или най-малко в множеството случаи. Но дали това важи за клитора? Ако не си внимавал в час по биология, то нещата може да се получат много неуместни. Да, не е като да търсиш една от първите винилови плочи на „ Бийтълс”, но не е лесна работа да откриеш Извора на Белоногата.

Я какъв крепък фокус
Дори и да не се споделяте с фотограф, от време на време на мъжете им минават разкадровки в главата. Докато слизат към междубедреното ви пространство, те са „ щракнали” към този момент няколко фотоси на пъпа, на пубиса и на вулвата ви. С наслада биха ви снимали в действителност, в случай че ги помолите.

Здравей, Чичко Тревичко
Тази тридневна брада какво прави тук? Не че ще създадат претенция на щанда, само че в случай че знаете авансово за опцията от такава интимна среща, по-добре ще е да подкастрите оранжерията. Или пък да си извършите коло маска. Ако пък да се скубете не ви е по усета, то по-добре оставете космите малко по-дълги, с цел да не се постанова господинът да ранява езика си в естествената ви шкурка.

Дали пък няма да ми върнат жеста?
Мъжете нерядко потеглят към слабините ни с концепцията за реванша, който ще получат, откакто ни докарат до оргазъм. Мисълта за поза 69 ги навестява по-често, в сравнение с тази за хипотетичното меню за вечеря.

Тя свърши ли?
Често за господата е цяла мистерия дали този или оня спазъм на тялото ни, този или оня вопъл или гримаса значат оргазъм. Мъжете постоянно се питат дали са ви докарали до кулминационната точка, много преди въобще да сме стигнали до такава степен. Затова идващия път им подскажете верния резултат, с цел да не престанат с плътското усърдие тъкмо в най-неподходящия миг.

О, не! Схвана ми се езикът
Усучи! Засмучи! Стисни малко челюстта! Все команди, свързани с лизането, раздавани самоуверено от дамите, очакващи клиторния си оргазъм. Да, само че до момента в който ние се увиваме като лиани към езика му, в главата на мъжа кънти терзанието от вероятната крампа на този раздаващ от време на време наслаждение орган.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР