Високи за сезона – около, а на места и над

...
Високи за сезона – около, а на места и над
Коментари Харесай

Януари си отива с температури около 10 градуса

Високи за сезона – към, а тук-там и над 10 градуса, ще бъдат температурите и през последната седмица на януари, предвиждат синоптиците от Националния институт по метеорология и хидрология.

Днес над по-голямата част от страната времето ще бъде най-вече облачно, тук-там ще има валежи от дъжд. В утринните часове тук-там в Западна България ще има условия за поледици. В Източна България ще духа до сдържан южен вятър, като до вечерта вятърът в цялата страна ще се ориентира от запад-северозапад. Минималните температури ще бъдат сред 0° и 5°, а оптималните сред 5° и 10°, тук-там в Източна България до 12°-13°.

Във вторник облачността краткотрайно ще се раздра и ще намалее. Ще духа слаб до сдържан запад-северозападен вятър и дневните температури отново ще се покачат. През нощта против сряда и в сряда облачността ще се усили, тук-там от запад на изток ще превали слаб дъжд, а вятърът от запад-северозапад, основно в Дунавската низина, ще се усили. С него дневните температури едва ще се намалят и в Предбалкана и по високите котловинни полета е допустимо да превали сняг. В четвъртък ще бъде прохладно, с променлива облачност, сутринта към момента е допустимо да превалява едва. Температурите още малко ще се намалят. В петък и през почивните дни облачността ще бъде променлива, по-често забележителна в петък и в неделя, когато в Западна България има нараснала възможност за валежи. В събота ще има повече и по-продължителни разкъсвания и понижения на облачността, дневните температури ще се покачат.

 

Tvn.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продълж
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР