Високата заплата е една от основните причини Кристиано Роналдо да

...
Високата заплата е една от основните причини Кристиано Роналдо да
Коментари Харесай

Никой не иска Роналдо заради високата му заплата

Високата заплата е една от главните аргументи Кристиано Роналдо да не може да си откри нов тим, твърди португалският публицист Рикардо Лестре. 37-годишният Роналдо желае да напусне Манчестър Юнайтед, само че единствено няколко клуба могат да си разрешат да му заплащат желаното от него заплащане.

Роналдо има предпочитание да премине тим, който играе в Шампионската лига, само че това на този стадий наподобява неосъществимо.

„ Много неща би трябвало да се трансформират в клуба, с цел да се интегрира Роналдо. Класата му е неоспорима, само че високата му заплата и възраст са риск. Едно е да подпишеш контракт с Роналдо на 30, друго е на 37. Роналдо към момента е „ звяр “, само че това към този момент не е Роналдо от Реал Мадрид. Той не е толкоз бърз, стилът му на игра е по-предвидим “.

„ Присъствието на Роналдо трансформира цялата „ химия “ в клуба. Високата му заплата, възрастта и нарасналият риск от травми, както и вълненията в тима, в случай че треньорът реши да го остави на пейката, плашат клубовете. Те не желаят да се занимават с такава комплицирана история. Подобно отвращение от топ клубовете не е от изгода за репутацията му. Ето за какво е по-добре Кристиано да остане в Манчестър Юнайтед, да потвърди водачеството си и още веднъж да стане воин “, съобщи Лестре за „ Sport1 “.

Настоящият контракт на Роналдо с Манчестър Юнайтед е до 30 юни 2023-а година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР