Високата цена на тоалета, както и това, че той е

...
Високата цена на тоалета, както и това, че той е
Коментари Харесай

Тоалетът, с който Мелания Тръмп отнесе подигравки в социалните мрежи

Високата цена на тоалета, както и това, че той е дизайнерски не е никаква гаранция, че стилът ти ще бъде оценен с позитивен знак. Изборът на рокля от пролетната сбирка на Alexander Mcqueen, с която първата дама на Съединени американски щати беше облечена по време на националния празник на страната, се оказа доста неудачен. Бялата рокля е с красива кройка, която обрисува по гальовен метод женския контур. В долната си част има ексцентричен детайл, който я прави асиметрична. Струва 2485 $ и е изрисувана с черни драсканици, които са дело на студенти по дизайн от Лондон. До тук нищо кой знае какъв брой забавно като се изключи обстоятелството, че в Туитър се появиха мнения на консуматори, съгласно които рисунките наподобяват като нарисувани с маркер от самия Доналд Тръмп. Ето какво гласят някои от размишленията по тематиката в обществената мрежа.
Всички тоалети, с които Мелания Тръмп очарова английския кралски двор
„ Доналд Тръмп се отегчил и изрисувал бялата рокля на Мелания с флумастер на борда на „ Еър Форс Уан. “



„ Очевидно Тръмп е опитал да нарисува пътека на вихър върху роклята на Мелания. “



„ Изглежда Доналд е рисувал с флумастер по роклята на Мелания. “

Потребителите в обществените мрежи използваха случая да напомнят за един позабравен, само че сериозен фешън гаф на първата дама на Съединени американски щати. Вижте защо става дума на сайата Ladyzone.bg:
Мелания Тръмп отнесе насмешки поради избора си на тоалет за националния празник на Съединени американски щати Бялата рокля Alexander Mcqueen коства 2485 $
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР