Високата цена на горивата и ред други социални проблеми ще

...
Високата цена на горивата и ред други социални проблеми ще
Коментари Харесай

Протести заради горивата и „Гражданска отговорност в над 30 града днес

Високата цена на горивата и ред други обществени проблеми ще вдигнат жителите на над 30 български града на митинги и през днешния ден, оповестява БГНЕС.

Исканията остават в необятен набор – диференциране на данъчните ставки за горива, медикаменти и храни, прекъсване на измененията към застраховката „ Гражданска отговорност”, прекъсване на промишленото замърсяване на въздуха, инспектиране на заплатите на депутатите и висшите служители и унищожаване на ненужните държавни структури.
В Русе излязоха на протестен автопоход против мръсния въздух Шествието от коли мина по главните булеварди
Началният час на протестните дейности на всички места е еднакъв – 11:30, като се още веднъж се чакат по съществени пътни артерии в страната. В София се чака проявата да стартира в 14 ч. на площад княз „ Александър I Батенберг”, като ще има пешеходно шествие в центъра на града.

Комисия за защита на конкуренцията стартира инспекция на горивния пазар поради сигнали на жители и медийни изявления за извънредно високи цени на горивата в обособени градове – като постоянно става дума за сериозна разлика дори по отношение на другите обекти в страната на една и съща верига.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР