Висока е оценката за дейността на министрите от квотата на

...
Висока е оценката за дейността на министрите от квотата на
Коментари Харесай

Висока оценка си дават БСП за месеците в управлението

Висока е оценката за активността на министрите от квотата на Българска социалистическа партия в кабинета " Петков " от основаването на актуалната управническа формула през декември.

Това съобщи депутатът от " столеницата " Филип Попов преди започването на пленума на Българска социалистическа партия, който следва да реши дали да даде зелена светлина за договаряния за нов кабинет с " Продължаваме промяната " при връчването на първия мандат за сформиране на държавно управление, както и да направи доклад на активността на Българска социалистическа партия в министерствата.

" Всички министри в този кабинет изпълняваха и не престават да извършват своите отговорности и отговорности - и общественият министър, и министърът на земеделието, несъмнено и икономическия министър Корнелия Нинова, министърът на туризма ", вежлив бе в оценката си националният представител.

Като триумфи за Българска социалистическа партия Попов очерта налагането в актуализацията на бюджета на увеличението на пенсиите, помощите за бизнеса, за младите фамилии, отстъпките в цените на горивата.

Оценките пък сочили, че България стояла " извънредно добре " във връзка с икономическата обстановка по отношение на други европейски страни. " Направи се разбор и съпоставяне сред настоящето ръководство сред настоящето ръководство и кабинета на Борисов, когато нямаше такава рецесия и война, и оценката надалеч не е в интерес на Борисов, в противен случай ", добави той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР