Visa обяви глобалната си инициатива – She’s Next (Тя е

...
Visa обяви глобалната си инициатива – She’s Next (Тя е
Коментари Харесай

Водещ картов оператор поставя на фокус жените предприемачи

Visa разгласи световната си самодейност – She’s Next (Тя е следващата), чиято цел е да предизвиква собственичките на дребни предприятия да развиват бизнеса си. Кампанията е част от трайния ангажимент на международния водач в цифровите разплащания към дамите бизнесмени.

Процентът на дамите бизнесмени в световен мащаб се усилва по-бързо спрямо този на мъжете1, като над 163 милиона дами по света са почнали личен бизнес от 20142 година насам. Сред тях да вземем за пример са компанията за разплащания Square, както и търсачката за разнообразни услуги Yelp, които генерират доходи за стотици милиони долари.

„ Започването и развиването на бизнес може да бъде по едно и също време необикновено вдъхновяващо и предизвикателно. Именно по тази причина Visa се ангажира да поддържа дамите бизнесмени с едногодишна стратегия, която ще им даде познание, последно потомство цифрови технологии за разплащания и мощна мрежа от контакти със съидейници. Истината е, че времето и ресурсите не постоянно доближават, само че когато работим дружно и се поддържаме едни други, се случват невероятни неща “, сподели Сюзан Кариър, световен шеф търговски продажби и придобивания във Visa.

Вдъхновяване на дамите бизнес лидери

She’s Next ще бъде подкрепена от Female Founder Collective (FFC) – мрежа от компании, ръководени от дами, които оказват помощ на други дами. Началото на активността й е през 2018 година и членовете й бързо нарастват до над 3000. От възстановяване на методите на разплащане до свързването на дамите – притежатели на дребни предприятия, със съидейници и специалисти, Visa и FFC ще оферират невиждани запаси и благоприятни условия на дамите бизнесмени.

„ Като дами имаме силата да повлияем и променяме нашите общности посредством покупателната си дарба, водачеството и работните места, които сътворяваме като притежатели на бизнес. Заедно с Visa ще помогнем да се увеличи информираността за дамите, притежатели на бизнес, ще им дадем повече благоприятни условия и ще влагаме в тях в социално-икономическо отношение по целия свят “, сподели Ребека Минкоф, основател на едноименната компания и един от създателите на Female Founder Collective.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР