Visa и Fibank обединяват усилията си за втори пореден път

...
Visa и Fibank обединяват усилията си за втори пореден път
Коментари Харесай

Visa и Fibank представят ексклузивни карти с дизайн, вдъхновен от Олимпийските и Параолимпийските игри Париж 2024

Visa и Fibank сплотяват напъните си за втори следващ път в България, с цел да пуснат на пазара извънредни дебитни и кредитни карти с дизайн, отдаден на идните Олимпийски и Параолимпийски игри в Париж през 2024 година Специалните карти, които ще бъдат показани в границите на поредност от събития и промоционални акции през първата половина на годината, оферират на клиентите на Fibank опцията да се възползват от неповторими преимущества. В допълнение към стилния дизайн и функционалност, притежателите на кредитни карти (златни) ще могат да вземат участие в специфична лотария с награди, свързани напълно с Олимпийските и Параолимпийските игри, което ще добави в допълнение неспокойствие към това огромно спортно събитие.
Прочетете още
Visa, международен платежен и софтуерен сътрудник на Олимпийските и Параолимпийските игри, и Fibank, формален сътрудник на Българския олимпийски комитет, оповестиха партньорство за основаване на неповторими дебитни и кредитни карти с формалния дизайн на идните Олимпийски и Параолимпийски игри Париж 2024.

" Партньорството сред Visa и Fibank съставлява още една стъпка в нашия ангажимент за нововъведения и промяна в света на финтех. Заедно с Fibank предоставяме на клиентите опция да носят със себе си освен удобството на заплащанията, само че и знак на връзката си с едно от най-престижните спортни събития - Олимпийските и Параолимпийските игри. Партньорството ни отразява непрекъснатия ни ангажимент към нововъведенията и желанието ни да сътворяваме изключителни прекарвания за нашите консуматори ", показа Красимира Райчева, управител на Visa България.

" В резултат на дългогодишното ни партньорство с Visa България, дружно взехме решение да представим на нашите клиенти едно ново потомство дебитни и кредитни карти. Тези карти освен се отличават със своя специфичен дизайн, отдаден на Летните олимпийски игри в Париж, само че и изпращат ясно обръщение за нашата поддръжка към българските олимпийци и параолимпийци. Искаме да подчертаваме върху полезностите и духа, които Олимпийските и Параолимпийските игри носят в себе си - поощряване на толерантността и взаимното съгласие сред народите. С новия и моден дизайн на картите Visa, предлагани от Fibank, всеки наш клиент ще има опция да носи със себе си парченце от страстта на Олимпийските и Параолимпийските игри, която ще му припомня, че има още доста неща, които ни сплотяват ", сподели господин Никола Бакалов, Главен изпълнителен шеф и Председател на Управителния съвет на Fibank.

Дизайнът на картите изобразява:
Дебитна карта - олицетворението на един от най-емблематичните знаци на Париж и Франция - Айфеловата кула, която се извисява гордо над града на светлините.Кредитна карта (златна) - величествената Триумфална арка, знак на успеха и триумфа.




Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР