„Вие не сте равни!“: Побъркана бяла жена заснета от камерата да бълва расови забележки и да крещи на черен пощенски служител в Мисури

...
Вирусно видео показва разярена жена, която крещи и се подиграва
Коментари Харесай

Вирусно видео показва разярена жена, която крещи и се подиграва на черен пощенски служител.

Експлозивният обмен се случи в пощенска станция в Къркууд, Мисури, когато жената започна да крещи на служителя, който записваше взаимодействието, според Riverfront Times. Видеото беше публикувано на 24 август от потребител на Instagram @j5scar, който каза, че инцидентът е станал миналия месец.

„Махнете се от мен“, настоя жената, докато вървеше към колата си. След това тя извади своя iPhone и започна да записва работника, който очевидно беше помолил жената да си тръгне, и излезе навън, за да се увери, че го е направила.

Свързани: Чернокожият депутат Джъстин Пиърсън от „Тенеси“ Three' казва, че обмисля повдигане на обвинения, след като председателят на Камарата го блъсна в разгорещена размяна, уловена на видео

„Изпращам го на Тръмп“, каза тя. „Може би той може да направи нещо и тогава Обама може да го съди.“

Жената отново избяга, преди да се обърне, за да направи още един копаем към служителя: „Равни моите дупки“, извика тя. „Вие не сте равни.“

Тя влиза в колата си и изглежда, че излиза, когато отново обижда служителя. Жената скочи на шофьорската седалка и извади мястото си за паркиране. Жената отново спира, излиза от автомобила си и се приближава до служителя.

„Ще ви кажа, изпитах го. Господи, ти съсипа живота ми - каза тя. „Седя тук, всичко, което искам, е пощата ми.“

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО ТУК

„Няма да влезете тук, госпожо, “, отговори работникът. „И моля, махнете се от нашия парцел.“

Според видеото жената каза, че се надява служителят да бъде уволнен от работата си. След кратко изказване за косата си, тя се връща в автомобила си.

Жената спусна прозореца си и започна да скандира „Хей, момче, момче“ на служителя. Според докладите расисткият термин исторически е бил използван срещу чернокожите мъже, за да ги омаловажат. След това тя най-накрая потегли.

Този инцидент идва на фона на няколко скорошни вирусни видеоклипа, включващи жени, обозначени като „Карънс“. В един видеоклип жена се нахвърли на съседа си заради спор с куче, а в отделен инцидент жена извика полиция на чернокож терапевт, който беше заключен от кабинета си.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР