Вирусът е тук, за да остане – изводът е на

...
Вирусът е тук, за да остане – изводът е на
Коментари Харесай

Харвардски учени: Очакват ни още години с COVID-19

Вирусът е тук, с цел да остане – изводът е на преподаватели от Харвардския университет. Те вършат прогноза по години по какъв начин ще живеем с COVID-19. Категорични са за едно – би трябвало да се подобрят опциите на лечебните заведения и би трябвало да има ефикасни ограничения за тестване и следене.

В отчета си от 14 април те предвиждат, че след актуалната пандемия, е евентуално инфекцията да избухва от време на време, изключително в зимните сезони. Това е най-вероятният сюжет, в случай че се окаже, че не развиваме нескончаем имунитет и точно такова е ситуацията с по-леките коронавируси, които познаваме добре.
Мутафчийски: Факторът за разхлабване на ограниченията е съществуването на свободни кревати в интензивните отделения Според него, в случай че хората излязат всеобщо в парковете, обстановката у нас ще се утежни
От отчета се схваща, че не можем да разчитаме жегата и слънчевата светлина през лятото да спрат болестта. Отправя се и предизвестие – драконовски, само че нетрайни ограничения за разграничаване основават голям риск от нов огромен пик на болните. В случая изключително рисково е това да съвпадне с зараза от сезонен грип, която би натоварила здравните системи в допълнение.

Може да се наложи ограниченията за отдалеченост да се вкарват от време на време до 2022 година До подобен сюжет ще се стигне, в случай че не се усили потенциалът на интензивните отделения и не се намерят лекарство и ваксина – а упования са, че на фармацевтичната промишленост ще са ѝ нужни месеци за резултат.

Поне до 2024 година би трябвало да следим този ковид, поучават създателите от „ Харвард “. Случаи на заразявания съгласно тях ще има до тогава – и то в случай че въпреки всичко се потвърди, че развиваме имунитет с най-малко междинна дълготрайност.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 1 348 48 56 206 Света 3 016 437 23 175 207 968 888 551 Заразени* Нови Починали България 1 348 48 56 Света 3 016 437 23 175 207 968
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР