Вирус повали халфа на Левски Мартин Райнов. Това бе причината

...
Вирус повали халфа на Левски Мартин Райнов. Това бе причината
Коментари Харесай

Райнов и Миланов под въпрос за Локо

Вирус повали халфа на Левски Мартин Райнов. Това бе повода той да не вземе присъединяване във вчерашното занятие на “сините” и да увисне за семейството на Локомотив (Пловдив). Халфът минава за любим на Петър Хубчев и е неизменим титуляр от началото на сезона. Треньорът го пускаше както в халфовата линия, по този начин и като централен бранител в избрани дуели. Райнов е започвал като титуляр във всички мачове на Левски от началото на сезона, като единствено един път е бил сменен - в реванша с Ружомберок. Тогава напусна в 79-ата минута на дуела, когато всичко в общия конфликт бе решено.

Райнов бе притеглен в Левски при започване на годината от Берое. Първият му полусезон със синята фланелка не бе доста сполучлив. Дори в края на предходната акция той се застоя на аварийна пейка за сметка на младока Илия Юруков. В момента обаче Райнов е първи избор на треньорския щаб. Мартин има 26 дуела във всички шампионати за Левски, само че към момента не е съумял да се разпише.

Притеснително за “сините” е, че във вчерашното занятие на омекотен режим се готвеше и капитана Живко Миланов. От клуба не изясниха какво тъкмо е положението му, само че показаха вяра да е подготвен за уикенда. На тренировката не се появи и вратарят Николай Михайлов, само че за момента той е твърда запаса от началото на сезона.

Хубчев няма да разчита и на други двама съществени играчи за конфликта с Локо (Пловдив) на 24 август. Това са Кали Тиам и Станислав Костов. Сенегалският отбранителен халф получи контузия по време на реванша против АЕК Ларнака. По проект той би трябвало да възобнови занивания със съотборниците си в края на седмицата. Желанието на треньорите е той да бъде на линия за дербито с ЦСКА-София на 1 септември.

Подобна е обстановката и със Станислав Костов. Голмайсторът на Първа лига за предишния сезон дълго време игра на инжекции поради проблем в региона на адукторите. В негово неявяване за мястото в офанзива спорят Дени Алар и Найджъл Робърта. Пъпрвият към момента не е разкрил головата си сметка, до момента в който вторият към този момент има две попадения.

“Тема спорт

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР