Вирулентен щам на Covid, който се превърна в доминиращата форма

...
Вирулентен щам на Covid, който се превърна в доминиращата форма
Коментари Харесай

Два нови симптома на Covid, за които трябва да внимавате и които може да означават, че имате най-новия щам

Вирулентен вариант на Covid, който се трансформира в преобладаващата форма на вируса в международен мащаб, е довел до два нови признака, които хората оповестяват, че изпитват.

Предупреденият по-рано вариант JN.1 на вируса процъфтява в Обединеното кралство, както и в Съединени американски щати, Исландия, Португалия и Испания. Експерти споделят, че се популяризира бързо и във Франция, Китай и Индия. Здравните чиновници споделят, че към момента откриват повече за JN.1, само че се притесняват, че последният вид може да се трансформира в сериозен здравен проблем.

В последните данни от Службата за национална статистика разкри, както и нормалните признаци, съобщавани преди от хора с Covid, като хрема, кашлица, главоболие и уязвимост, някои споделиха, че са имали проблеми сън и безпокойствие също.

В най-новата актуализация на зимното изследване на коронавирусната зараза се споделя: „ Има нарастване на разпространяването на SARS-CoV-2 в Англия и Шотландия през двете седмици, водещи до 13 декември 2023 година. ” Добавя се, че има по-м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР