Виртуозна и същевременно нагла кражба се е разиграла в столицата.

...
Виртуозна и същевременно нагла кражба се е разиграла в столицата.
Коментари Харесай

Толкова виртуозна и нагла кражба в София досега не бе ставала!

Виртуозна и в същото време нагла кражба се е разиграла в столицата. Това съобщи четец на БЛИЦ.

По думите му безумният екшън се е разиграл наоколо до кръстовището на улица „ Никола Габровски “ и бул. „ Д-р Г. М. Димитров “.

„ Двама мъже, които очевидно не се познаваха преди този момент, се пазариха за покупката на кола. Видимо течеше вземане-даване. По едно време купувачът изиска от притежателя на колата ключовете, с цел да я опитва по какъв начин върви “, сподели читателят ни.

По думите му притежателят на Volvo C70, което било със софийска регистрация, дал ключовете на купувача без да се пазари или най-малко да се усети да вземе някой лев предплатено за договорката.

„ Изобщо не се усети, че е по-добре да се качи и той в колата. Другият мъж седна зад кормилото и потегли. И по този начин към този момент повече от час го няма “, споделя читателят ни.

Собственикът на колата дълго време чакал и се надявам бъдещият покупател да се върне с колата му, за която още не му бил платил, само че това по този начин и не се случило.

„ Сега се вайка на служителите на реда, че колата му я няма и не познава този, който му я е взел “, споделя читателят ни.

Дали автомобилът ще бъде открит и по какъв начин ще се развие менте договорката занапред ще се разбере.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

На БЛИЦ чака вести, фотоси и видео от своите читатели в цяла България и по света

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР