Виртуалното издание на Областната панорама за професионално образование и кариерно

...
Виртуалното издание на Областната панорама за професионално образование и кариерно
Коментари Харесай

26 училища се включиха във виртуалната панорама на професионалното образование в Стара Загора

Виртуалното издание на Областната гледка за професионално обучение и кариерно насочване в Стара Загора беше намерено през днешния ден. В осмото издание, което се организира в необикновен формат  поради изключителното състояние, вземат участие 26 учебни заведения от региона, Тракийският университет и 8 компании от Стара Загора.
На специфичната фейсбук страница „ Виртуална гледка на професионалното обучение и кариерното насочване “ - са събрани видеа на образователни заведения с специалностите и специалностите, по които ще се прави образованието през образователната 2020/2021 година. Предприятията и компаниите показват активността на си, съществени специалности на работещите във компанията, партньорска професионална гимназия, която обезпечава главните фрагменти за тях.
„ Позволете ми да ви поздравя с днешния празник 11 май - Ден за респект на светите братя Кирил и Методий. На този ярък ден за мен е чест да разглася откриването на VIII регионална гледка на професионалното обучение и кариерното насочване 2020 година ", споделя в посланието си Живко Тодоров, кмет на община Стара Загора. В него той благодари на уредниците, разследване на чието съдействие и партньорство е панорамата. В посланието си той пожелава " на младежите, на които следва да създадат избор на образователно заведение "   триумф, да са здрави и да изберат обучение и специалност съгласно ползите си, качествата си и търсенето на пазара на труда. 
" А ние ще продължаваме да работим за още по-качествено обучение, което да ви води до сполучлива кариера! ”, декларира Тодоров. 
Приветствия към участниците изпратиха и регионалният шеф Гергана Микова, началникът на Регионалното ръководство на образованието Татяна Димитрова, ръководителят на Търговско-промишлена палата - Стара Загора, Олег Стоилов и Мария Бойчева, ръководител на Сдружение с нестопанска цел (СНЦ) „ Клуб на работодателя - Стара Загора “. Те също могат да се видят на фейсбук страницата  на виртуалната гледка на професионалното обучение и цкариерното насочване “ 
Видеата на участниците ще бъдат предоставени на управленията на учебните заведения в Старозагорска област за разпространяване измежду учениците.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР