Virgin Galactic обяви, че днес възобновява продажбата на билети за

...
Virgin Galactic обяви, че днес възобновява продажбата на билети за
Коментари Харесай

Virgin Galactic възобновява продажбата на билети за космическите си полети

Virgin Galactic разгласи, че през днешния ден възобновява продажбата на билети за галактическите си полети.

Това ще даде на всеки късмет да си обезпечи една от първите резервации за пътешестване в космоса по-късно през тази година, показват от компанията, представени от T+L.

Очаква се 1000 души да се снабдят с билети до началото на полетите, което ще обезпечи "невероятно мощна основа, до момента в който стартираме постоянни интервенции и мащабираме нашия флот “, споделя основният изпълнителен шеф на компанията Майкъл Колглазър.

Резервацията за галактически полет на Virgin Galactic дава достъп до общността Future Astronaut, която носи „ ентусиазъм, неспокойствие и премеждие “ от самия полет и доста оттатък него, както и достъп до събития, пътувания и разнообразни действия за галактическа подготвеност както преди, по този начин и след полет.

Цената на галактическия билет на Virgin Galactic е 450 000 $. Нужен е първичен депозит от 150 000 $, а последното заплащане се прави преди полета.

Самият полет се реализира от космодрум в Ню Мексико. Пътниците се чака да дойдат няколко дни по-рано за образование и самостоятелни действия, като ще бъдат настанени в частни парцели от международна класа.

Пътуването съставлява 90-минутен двупосочен полет, по време на който галактическият уред ще се преобърне, с цел да обезпечи на пасажерите няколко минути безтегловност, наслаждавайки се на спиращата дъха панорама към Земята от 17-те огромни прозореца на кораба.
View this post on Instagram
A post shared by Virgin Galactic (@virgingalactic)

През 2023 година се чака Virgin Galactic да оперира с два галактически апарата по три туристиески полета месечно.

Компанията реализира своя първи суборбитален полет с четирима души на борда на 11 юли 2021 година Сред тях беше и създателят й Ричард Брансън.
View this post on Instagram
A post shared by Virgin Galactic (@virgingalactic)

Според появили се наскоро информации, към 700 души към този момент са показали интерес към полетите, като измежду тях са Леонардо ди Каприо, Том Ханкс и Анджелина Джоли.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР