Вирджиния Джуфре, която направи обвинения, че е била жертва на

...
Вирджиния Джуфре, която направи обвинения, че е била жертва на
Коментари Харесай

Изнасилената от принц Андрю: Не го оставяйте да се измъкне - slava.bg

Вирджиния Джуфре, която направи обвинявания, че е била жертва на трафик на дами като тийнейджърка и е била изнасилена от принц Андрю, бе показана с изявление по Военновъздушни сили. Оказа се, че то е снимано преди излъченото преди дни изявление на самия наследник на кралицата от същата медия, която очевидно го е уведомила за наличието на диалога с нея, с цел да му даде изпреварващо думата. Това е едно от петте девойки, които са свидетелки по делото против убития в пандиза милиардер Епстейн и са жертви на полова употреба от него и приятелите му като Андрю и Бил Клинтън – в тези години още президент на Съединени американски щати! Принцът отхвърля да познава Вирджиния, въпреки че бяха оповестени фотоси с нея в близка поза, за които не отхвърля, че е той, както и преписка сред него и дъщерята на починалия загадъчно милиардер Максуел, която играела ролята на лондонска Мадам за сина на кралицата и американския паралия.
„ Нека хората застанат до мен и не одобряват, че нещата са ОК “, прикани за отмъщение жертвата. Андрю към този момент отхвърля да се яви като очевидец по три каузи от петте девойки, които най-вероятно е изнасилил, тъй като очевидно се притеснява статут му да не бъде изменен на обвинен. Призовките обаче ще му бъдат връчени, в случай че стъпи на територията на Съединени американски щати. Джуфре, тогава на 17, в този момент на 35, споделя, че е била завлечена от работата си в комплекса на Тръмп в Мар-а-лаго във Флорида, закарана била със аероплан до Лондон, откарана в къщата на госпожа Максуел в изискания квартал Белгрейвия, където 3 пъти е правила секс с принца, за което дава и детайлности като изобилното му потене, за което той отхвърли. Сексът почнал в банята и „ не търпя доста “, съобщи тя пред Военновъздушни сили.

Споделя, че откакто той тръгнал, се почувствала „ засрамена и омърсена “.

„ Не чаках сходно нещо от кралска персона. Много хора с власт са наясно с тази истина, не просто разрешават тези неща да се случват, само че и вземат участие в тях “, съобщи още тя. Фотоексперт и ФБР удостоверяват годността на предоставените от нея 20 фотоси и други доказателства. След което Дейли Мейл й заплати 160 000 $ да опише първи историята. Историята беше доказана и от друга жертва – Сара Рансъм пред Военновъздушни сили.Няма искания в съда от страна на отричащия принц за клюка.
Той не отхвърля само да е посещавал домовете на Епстейн във Флорида, Ню Йорк и на Карибите, само че не бил забелязал какви оргии с малолетни и малолетни – най-малкото момиче, което ги съди е на 15, се разиграват там. В английския парламент желаят следствие по проблема, както и за шикалкавене на принца посредством подкрепяне на предприемача и негов другар Дейвид Роуланд, чиято частна банка е промотирал. Бъкингам хем отхвърля всичко, хем в профил Андрю от всички кралски отговорности и му лиши годишната лихва от 249 000 паунда.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР