Виолета Табакова- Вивиан, която е гадже на дилъра Георги Жеков,

...
Виолета Табакова- Вивиан, която е гадже на дилъра Георги Жеков,
Коментари Харесай

Пловдивчанката Вивиан, въртяла бизнес с дрога, се измъкна с условна присъда

Виолета Табакова- Вивиан, която е гадже на дилъра Георги Жеков, се размина с условна присъда, това дефинира Пловдивският областен съд. Магистратите взеха решение тя да изтърпи наказание от 2 години условно с три години изпитателен период и санкция от 5 хиляди лв., като това минималното парично наказване планувано за това закононарушение.
Прочетете още

23-годишното момиче се изправи още веднъж пред съда на 16-ти декември с обвиняване за разпространяване на високорискови наркотични субстанции. В предишно съвещание, дамата не пожела да подписа съглашение с прокуратурата и по този начин правосъдният развой започва по общия ред. Тогава стана ясно също, че Вивиан е въртяла бизнеса с дизайнерската дрога, до момента в който гаджето й Жеков е в пандиза. Тя е поръчвала пратките, съдържащи субстанции за изработката на бонзай, на името на своя другарка. Един от криминалистите, който бе и очевидец по делото описа, че в пратката, която е получила при ареста й е имало вакумирани пликове с надпис  “не е за хора ”  с нарисуван череп в профил. По думите на служителя на реда в случай че чай или мащерка се обработи с количеството вещество от пратката, може да се изкара от 1кг до 2 кг опиат.

Припомняме, че Виолета Табакова бе задържана за повторно през април за разпространяване на опиати. След акция на криминалистите, в дома на 23- годишната пловдивчанка бяха конфискувани синтетични канабиноиди, същите които съставляват прахуляк или паста. За изработката на опиатите тя е поръчвала субстанциите от уеб сайтове в интернет.  

Още през 2021 година младата дама беше задържана с гаджето й  при наркосделка с амфетамини, чийто адресат е бил дилър от бандата на небезизвестния Радо Дилъра. При извършената акция тогава бе арестуван също доставчикът на опиата, който се оказал мъж, обвързван с бандата на " Наглите ". При втория арест на Табакова Георги към момента беше в пандиза, а към днешна дата към този момент е на независимост.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР