Виолета Гиндева скочи на бившия председател на Народното събрание Александър

...
Виолета Гиндева скочи на бившия председател на Народното събрание Александър
Коментари Харесай

Актрисата Виолета Гиндева обвини дядото на политика Александър Йорданов в убийството на ястребинчетата

Виолета Гиндева скочи на някогашния ръководител на Народното събрание Александър Йорданов и упрекна дядо му в убийството на ястребинчетата.

„ Не мога да си спомня чий дядо е разстрелял децата от Ястребино? Моля, припомнете ми”, написа актрисата под негов пост във Facebook. С писанието си Гиндева загатва, че някогашният народен представител от Съюз на демократичните сили е потомък на нарочения за палач на деца в Ястребино поручик Йорданов. В отговор, очевидно припомняйки за кино лентата „ Черните ангели”, в който тя играе партизантката Митка Гръбчева, политикът я отвърна с думите: „ Затова пък аз помня по какъв начин прелестно изиграхте ролята на комунистическа терористка килърка. Отвътре ви идваше, все едно бяхте вие”, написа в. Телеграф. Коментарът на Йорданов, който стана причина за виртуалния скандал, пък е озаглавен: „ Абе, в действителност огромни нарушители са тия с петолъчките в кратуните!” и е отдаден на злощастния монумент „ 1300 години България”.

Малко по-късно във връзка на недоброжелателното изявление на Гиндева Йорданов написа и обстоен отговор под надпис: „ Загрижен съм за Вас, „ другарко” Гиндева”. „ Но обстоятелствата са безспорни: в моя жанр и по бащина, и по майчина линия няма убийци. Има почтени и почтени жители на България, които не са правили закононарушения. И целият ми жанр няма нищо общо с „ закононарушението в Ястребино”. Както и с каквото и да е друго закононарушение. Това са фактите”, написа Йорданов, а малко по-късно Гиндева му дава отговор: „ Браво, господин Йорданов! Те позор нямат, боязън от бога нямат, морал нямат, съвест нямат, тъй че не знам другарката какъв брой ще я ерозира лъжата й, само че знам, че би трябвало на мига да бъдат заклеймявани лъжите им - в това подозрение нямам – поради всички нас – с цел да не ерозираме ние от омерзение и гадност – пък те да си се самоунищожават колкото искат”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР