Винтервю по австрийската телевизия в късната емисия новини снощи федералният

...
Винтервю по австрийската телевизия в късната емисия новини снощи федералният
Коментари Харесай

Австрия отчете като успех ветото срещу България и Румъния за влизане в Шенген

Винтервю по австрийската телевизия в късната емисия вести нощес федералният канцлер Карл Нехамер направи равносметка за активността на държавното управление през предходната година, спирайки се на външната и вътрешната политика на своето държавно управление, и означи като един от постигнатите триумфи ветото на Австрия против влизането на България и Румъния в Шенген в подтекста на променената общоевропейска политика за запазване на външните граници на Европейски Съюз.

Предвид идните тази година избори за Европейски парламент, Нехамер посочи, че Европейският съюз би трябвало да се концентрира върху главните си задания и е належащо да се трансформира още веднъж в действителност решаването на проблемите там, където се появяват на основата на правилото на субсидиарността. 

" С нашето " не " за влизането на България и Румъния в Шенген направихме доста значим принос, като " бръкнахме в рана " , а точно във обстоятелството, че Шенген сега не действа, защото 11 от 17-те страни членки на Шенген правят вътрешнограничен надзор ", съобщи австрийският канцлер.

" И още един значим аспект: ние сме за Европейския съюз, защото мислим в посока към решение на проблемите. Ние засегнахме казуса, България и Румъния получиха пилотни планове от Европейската комисия, тя ги и финансира, с цел да бъдат укрепени външните граници. Ние изискуем това на хората, ние би трябвало да действаме и да се борим против незаконната миграция. От тогава има придвижване, има прогрес в Пакта за леговище и миграция, аз акцентирам това, тъй като Европейският съюз е значим за нас и ние като Австрийска национална партия успяхме да сложим още веднъж на дневен ред тематиката миграция, да създадем забележим въпроса с запазване на външната граница и да " качим на лодката " страни като да вземем за пример Италия и Франция, защото резултатът зависи от програмата, зависи от това дали можем да дадем безапелационен, верен отговор на хората за европейските провокациите, опазването на границите е част от това и Италия и Франция към този момент сплотяват напъните си с Австрия ", съобщи Нехамер.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР