Винсънт Компани настоява, че не съжалява за решението си да

...
Винсънт Компани настоява, че не съжалява за решението си да
Коментари Харесай

Винсънт Компани „не съжалява“ за решението за трансфер, което разплака бившата английска звезда

Винсънт Компани упорства, че не съжалява за решението си да зареже Андрос Таунсенд и да остави някогашния халф на Англия в сълзи.

Таунсенд споделя, че се е счупил, когато Компани се е отдръпнал от предлагането си за едногодишен контракт през август, тъй като не е желал той да блокира развиването на новите му, по-млади играчи.

Бившият Тотнъм крилото, което беше освободено от Евертън през юли, откакто отсъстваше от март 2022 година със сериозна травма на коляното, се завръща на Търф Мур довечера с Лутън и Компани упорства, че позвъняването му е било от изгода за всички.

32-годишният Таунсенд процъфтява в Лутън, сключвайки нов дълготраен контракт при започване на този месец, до момента в който Компани е удовлетворен от напредъка на Лука Колеошо, Уилсън Одоберт и Джейкъб Бруун Ларсен.

>

„ Няма безусловно никакви “, сподели шефът на Бърнли, запитан дали съжалява за нещо. „ Трябва да съжалявате, в случай че вършиме нещата по неверна причина. Трудно е и не знаете по какъв начин самият състезател ще го обработи.

„...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР