Виновникът за катастрофата, при която загина журналиста Милен Цветков остава

...
Виновникът за катастрофата, при която загина журналиста Милен Цветков остава
Коментари Харесай

Съдът остави Кристиан Николов зад решетките

Виновникът за злополуката, при която почина журналиста Милен Цветков остава в ареста. Софийският градски съд реши да не почете настояването на 21-годишния Кристиан Николов да излезе на независимост. Решението не е дефинитивно и предстои на обжалване.

Според съда от събраните доказателства може да се направи обосновано съмнение, че младият мъж е провокирал случая и не е подхванал дейности, с цел да го предотврати.

Магистратите решиха, че има заплаха да се укрие, или пък да извърши друго закононарушение

Кристиан обаче не бе в залата през днешния ден. Мотивът е епидемията от COVID-19. 21-годишният мъж бе включен за малко посредством видео връзка, с цел да удостовери решението си, оповестяват от Българска национална телевизия.

По време на съвещанието прокуратурата показа информация на движимости лица, които би трябвало да изготвят психиатрична експертиза на Николов. Според тях експертизата към момента не е подготвена, тъй като обвиненият отхвърля да спомага за осъществяването на нужните проучвания.

Според отбраната на Кристиан Николов, въпросната информация е показана за "обслужване на журналистическия интерес ", защото младият мъж неведнъж изразявал предпочитание да спомага за следствието.

Прокуратурата е безапелационна - задоволителни са доказателствата, че 21-годишният Кристиан е бил зад кормилото в злополучния ден.В него е била открита и кутийка със следи от амфетамини.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР