Вини Джоунс е много търсен на малкия екран, но превърналият

...
Вини Джоунс е много търсен на малкия екран, но превърналият
Коментари Харесай

Вини Джоунс има огромен нов концерт за „големи пари“, тъй като е избран да следва стъпките на сър Дейвид Джейсън

Вини Джоунс е доста издирван на дребния екран, само че трансформиралият се в артист футболист ще би трябвало да усъвършенства певческите си умения, преди да поеме най-голямата си роля до момента.

Бившият полузащитник на Уелс, на 59 години, получи опцията да взе участие в мюзикъла Only Fools and Horses the West End в Лондон. Следвайки стъпките на сър Дейвид Джейсън, чиято популярност бе циментирана от франчайза, Вини би трябвало да поеме ролята на гангстера Дани Дрискол.

Източник сподели пред The ​​Sun: „ Това се оказва голяма година за Vinnie. Той получи възторжени мнения от всички страни за The Gentlemen и акциите му в никакъв случай не са били по-високи. “ Тогава информаторът разкри, че някогашният състезател на Челси е бил потърсен за ролята " преди няколко месеца " и договарянията към момента се водят.

„ Преди няколко месеца той беше потърсен от продуценти за завръщането на Only Fools and Horses, играейки гангстера Дани Дрискол “, добави източникът. „ Очевидно това е роля, основана за него – единствено че никой не е чувал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР