VinFast обяви участието си в автомобилното изложение в Лос Анджелис

...
VinFast обяви участието си в автомобилното изложение в Лос Анджелис
Коментари Харесай

VINFAST СЕ ВРЪЩА НА АВТОМОБИЛНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ В ЛОС АНДЖЕЛИС С 4 EV МОДЕЛА

VinFast разгласи присъединяване си в автомобилното ревю в Лос Анджелис 2022 (LA Auto Show 2022) от 17 до 28 ноември 2022 година и ще покаже четирите си EV модела в сегментите B-C-D-E. На автомобилното ревю в LA VinFast ще покаже четири напълно електрически SUV модела, VF 6, VF 7, VF 8 и VF 9, които са надлежно в най-популярните пазарни сегменти B-C-D-E. За първи път клиентите от Съединени американски щати ще се допрян до детайлите на интериора и екстериора на моделите VF 6 и VF 7, направени от Torino Design.

Автомобилите на VinFast ще бъдат изложени в центъра на Южната зала на Конгресния център на Лос Анджелис, в щанд S-216. Щандът употребява рационализиран и съвременен дизайн с бели и сини акценти на марката VinFast. В допълнение към ревюто, за първи път клиентите в Калифорния ще могат също по този начин да се насладят на VF 8 на тестовата писта на автомобилното ревю в LA.

Участието в ревюто удостоверява бързото развиване на VinFast в серия на VF 8 от момента, в който дебютира като шоу автомобил на автомобилното ревю в LA 2021. Госпожа Ле Ту Туй, заместник-председател на Vingroup и ръководител на VinFast сподели: „ Връщайки се към LAAS 2022 след една година от разкриването на нашата EV марка, ние желаеме да покажем на световната аудитория, че бъдещето на подвижността е на път да се трансформира в действителност и транспортните средства VF 8 следва да бъдат доставени на клиенти по целия свят. С четири електрически SUV автомобила във всички сегменти и гъвкави търговски политики – с акумулатори или с абонамент за акумулатори, VinFast предлага разнородни варианти на потребителите, като им оказва помощ елементарен достъп до висококачествени електрически транспортни средства, рационални цени и чудесно обслужване, с цел да се придвижат към по-екологично и по-устойчиво бъдеще. ”

„ Наблюдаваме развиването на VinFast от стартирането му на LA Auto Show 2021 и сме доста разчувствани от това, което VinFast ще донесе на тазгодишното ревю. Техният ангажимент към потребителското преживяване в комбиниране с тяхната поддръжка на електрически транспортни средства се акцентира в цялата им компания. Ние сме горди да придружаваме VinFast в тяхното световно електрифициране, насърчавайки потребителите да одобряват и употребяват електрически транспортни средства към по-екологично и по-устойчиво бъдеще. “ – показа госпожа Лиза Каз, притежател и основен изпълнителен шеф на LA Auto Show.

Година след дебюта на световната марка EV, VinFast получи поддръжката на клиенти по целия свят с повече от 65 000 резервации за VF 8 и VF 9 досега. От септември 2022 година VinFast стартира да доставя VF 8 на клиенти във Виетнам и е на път да достави хиляди транспортни средства на интернационалните пазари до края на тази година. На автомобилното ревю в Лос Анджелис 2022, дружно с галерия на транспортни средства и преживяване, VinFast ще провежда извънредно събитие за медиите (следобед на 17 ноември) и ще бъде хазаин на действия за виетнамска просвета и кухня в Деня на лотоса, 19 ноември. Освен това клиентите могат да се насладят на виетнамско кафе и маркови дарове в дните на обществени събития.

Щандът на VinFast ще бъде отворен за обществеността от 18 до 28 ноември 2022 година (местно време), S-216, South Hall, Конгресен център на Лос Анджелис, Калифорния.

Относно VinFast VinFast
Създадена през 2017 година, VinFast има най-съвременен комплекс за произвеждане на коли с водеща в международен мащаб мащабируемост, който може да се похвали с до 90% автоматизация в Хай Фонг, Виетнам. Силно зает с задачата за стабилно бъдеще за всички, VinFast непрестанно прави нововъведения, с цел да даде висококачествени артикули, усъвършенствани интелигентни услуги, безпроблемно потребителско преживяване и ценова тактика за всички, с цел да въодушеви световните клиенти да основат дружно бъдеще на умна подвижност и стабилно планета.

Относно Vingroup
Създадена през 1993 година, Vingroup е един от водещите частни конгломерати в района с обща капитализация от 35 милиарда щатски $ от три обществено търгувани компании (към 4 ноември 2021 г.). В момента Vingroup се концентрира върху три съществени области: технологии и промишленост, услуги и обществени предприятия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР