Винената серия Face to Face от колекцията на хитовата българска

...
Винената серия Face to Face от колекцията на хитовата българска
Коментари Харесай

Mishel art gallery изненада родния елит с изисканите вина на Face to Face

Винената серия Face to Face от сбирката на хитовата българска маза New Bloom Winery се трансфораха в безспорна атракция на събитието във връзка една година от основаването на “Mishel Art Gallery”.

Изисканите виновност бяха показани пред десетки посетители от родния банков, бизнес и шоу хайлайф от топ сомелиера Михаил Марковски, които останаха впечатлени от неповторимите вкусови качества на напитките на родната маза от град Съединение.

„ Казват, че виното е единствената форма на изкуство, която човек може да отпие. И с цел да е цялостно удоволствието от празника през днешния ден, чашите ще са цялостни с него, тъй като Face to Face (F2F) също е произведение на изкуството. То е основано освен да интригува и очарова, а да се помни дълго! “, с тези думи основателката на галерията Мишел Вълчева откри вечерта.



Сред гостите, които почетоха представителното събитие бяха Почетният Консул на Република Индонезия Борислав Петров, финансистите Левон Хампарцумян, Иван Искров и Владимир Каролев, художникът Хубен Черкелов, продуцентът Димитър Митовски, архитектът Стефан Добрев, представители на медиите и доста други.

Те посрещна творбите на известния пловдивски художник Konstantin, а началото на експозицията даде художникът Хубен Черкелов, който живее и твори в Ню Йорк.

Мишел е забавен и провокативен актьор, една от дребното известни и със своето бодиарт изкуство, с което се занимава към този момент 10 години. Пространството е идната стъпка в нейната кариера, поставяща начало на нов стадий в креативното й развиване. Двата етажа, съставящи 440 кв.м. оферират платформа за млади и одобрени художници и фенове.

За миналите 365 дни динамично пространство на ул. „ Кирил и Методий “ се трансформира в привлекателен център за изложения и разнообразни планове, съчетаващи изкуства и просвета.

Участвала е в многоженство надпревари по целия свят - Италия, Германия, Сърбия, Франция, Австрия, Англия. Печели втора премия във Франция през 2016 година и втора премия в Белград, Сърбия през 2014 година в категория фейспеинтинг. Участвала е два пъти на Световно състезание в Австрия (WBF - World Bodypainting Festival). Организирала е доста бодиарт пърформанси в България.

Автор и основател е на нов вид способ за релаксация: SENSUAL BODY ART THERAPY - “Достигане на релакс посредством изобразяване върху тяло”, който основава през 2010 година

В приятната, просторна и светла атмосфера на чаша Face to Face, публицистите на събитието имаха цялостната независимост да развихрят креативния си капацитет върху бутилки с вино и да отнесат със себе си своите творби на изкуството. А Мишел даде обещание, че рисуването върху бутилки ще стане част от интензивностите на галерията.

Face to Face (F2F) е вино, основано от грозде, брано на ръка и отгледано в личните лозови масиви на винарна New Bloom Winery до град Съединение. Избата е ситуирана в сърцето на Тракийската равнина, оповестена за втората най-хубава винена дестинация в света от списание Wine Enthusiast.

Изборът на точния тероар и идеалните климатични условия разрешават да се разгърне целия сортов капацитет.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР