Вината на Георги е в това, че е минал на

...
Вината на Георги е в това, че е минал на
Коментари Харесай

Майката на Семерджиев: Вечеря вкъщи, не сме усетили да взима дрога! Само хубави неща за него

Вината на Георги е в това, че е минал на алено, само че всички други неща, които се изприказваха за него, идват допълнително. Това съобщи пред bTV Марияна Семерджиев, майка на 35-годишния Георги Семерджиев, обвиняем за злополуката на столичния бул. " Черни връх ", в коментар за свидетелските показания по делото против него в Софийския градски съд.

На 5 юли м.г. 35-годишният някогашен футболист, седнал зад кормилото на първокласен джип " Ауди ", опустоши такси на кръстовището на бул. " Черни връх " и ул. " Свети Наум " с висока скорост, след което се блъсна в асансьора на метростанция " Европейски съюз ". От мощния удар колата се разцепи на две и едната половина удари смъртоносно двете млади дами, които по това време са се движили по тротоара - 26-годишната студентка Христина Дилева и 22-годишната Хариет Стефанович. Те починаха на място.

Вчера пред магистратите очевидец описа, че в джипа на Семерджиев е имало две млади дами. По думите на Марио Гюзелев едната хленчела, а другата казвала: " Бързо, бързо, че убихме хора ".

" Нито съм била очевидец на злополуката, нито мога да кажа нещо за нея. Мога да кажа единствено хубави работи за сина си, аз съм майка. Всяка една майка ще отбрани детето си, каквото и да е. Сега, че е минал на алено. Да, има виновност. Но всички други неща, които се изприказваха за него, идват допълнително ", разяснява Марияна Семерджиева.

Тя изрично отхвърли изказванията, че синът й е бил с към този момент някогашната полицайка Симона Радева преди злополуката. По думите на майката в деня на случая Георги е бил в дома ѝ да вечерят и не може да каже дали е употребявал опиати.

" Вечеряхме, говорихме си, потегли си от нас. С нищо не е посочил, че е дрогиран, нито сме го усетили, че е взимал такива неща ", добави тя.

Делото следва да продължи с разпити на движимости лица и изводи от експертизи.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР