Винаги сте искали да вечеряте с Джак или Роуз от

...
Винаги сте искали да вечеряте с Джак или Роуз от
Коментари Харесай

Джак и Роуз от Титаник се предлагат на търг

Винаги сте желали да вечеряте с Джак или Роуз от " Титаник "? Вече имате тази опция с помощта на фондацията на Леонардо ди Каприо, който дружно със своята колежка Кейт Уинслет предлага на благотворителен търг частна вечеря, заяви представител на артиста, предава АПФ.

Бляскавата вечеря, която ще се състои в ресторант в Ню Йорк по желание на спечелилия през есента, е едно от многото оферти в благотворителния търг на фондацията на артиста, който ще се организира на публична галавечеря във френския курорт Сен Тропе в четвъртък. По време на миналогодишното такова събитие благотворителната организация, отдадена на опазването на околната среда, събра 45 млн. $.

Носителите на " Оскар " Ди Каприо и Уинслет изиграха Джак и Роуз във кино лентата " Титаник " от 1998 година на режисьора Джеймс Камерън, след което неведнъж са били дружно и в други филми.

Леонардо е отдаден на идеята за опазването на околната среда, до момента в който Кейт се включва в разнообразни благотворителни акции в помощ на деца аутисти, бездомни и раково заболели. /Бгнес
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР