Винаги сме вярвали, че можем да стигнем до финала. Това

...
Винаги сме вярвали, че можем да стигнем до финала. Това
Коментари Харесай

Симоне Индзаги: Винаги сме вярвали, че можем да стигнем до финала

Винаги сме вярвали, че можем да стигнем до финала. Това съобщи старши треньорът на Интер Симоне Индзаги след триумфа над градския противник Милан с 1:0 в реванша от полуфиналите на Шампионска лига. „ Нерадзурите “ завоюваха с общ резултат 3:0 и се класираха за първия си край в конкуренцията от 2010-а насам, когато надделяха Байерн Мюнхен с 2:0.


„ Ще осъзнаем изцяло постигнатото в идващите няколко дни. Това е сбъдната фантазия. Винаги сме вярвали, че можем да стигнем до финала, имахме страховит път до него. Какво ме задоволи в играта? Всичко. Тичането, мотивацията, концентрацията…момчетата бяха доста положителни “, показа наставникът на Интер, чийто отбор ще се изправи против един всред Манчестър Сити или Реал Мадрид на 10 юни в Истанбул.

Специалистът добави, че в този момент ще седне и на драго сърце ще изгледа реванша сред „ жителите “ и Кралския клуб, който е довечера от 22:00 часа българско време. Първата среща в Испания приключи при тъждество 1:1. Независимо кой продължи към Истанбул, Интер ще бъде в ролята на новобранец.


„ Те са два от най-хубавите тимове в Европа. Първият дуел бе доста оспорван. Ще следя срещата при голям интерес! “, призна Индзаги, чийто отбор е в серия от осем следващи победи във всички шампионати и е трети в Серия А, на пет точки пред петия Милан в битката за топ 4.

Колегата на Индзаги Стефано Пиоли бе очевидно отчаян след отпадането на неговите момчета. „ Нормално е да си отчаян след загуба в полуфинал, изключително в дерби. Играчите дадоха всичко в двете срещи, само че Интер си заслужи класиране на финала. Те играха по-добре от нас, печелейки и двата мача. Предвид нашия път и това, което сторихме в последните три години, щеше да бъде великолепно да стигнем до финала. Но не го направихме, това е голямо отчаяние “, сподели старши треньорът на „ росонерите “. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР