Винаги сме харесвали фотографските конкурси, но този е нещо повече

...
Винаги сме харесвали фотографските конкурси, но този е нещо повече
Коментари Харесай

Comedy Wildlife Photography с нова доза от най-смешните животни на планетата

Винаги сме харесвали фотографските състезания, само че този е освен това от надарено направени фотоси. Защото с изключение на положителни, фрагментите на Comedy Wildlife Photography са и доста занимателни. Точно това съставлява състезанието за най-смешна фотография на диво животно. Вече е ясно и кои ще се борят на финала през 2024 година

В своята девета година, надпреварата се трансформира в непрекъсната част от календара на фотографските надпревари, където животните, попаднали в хумористични обстановки, служат като мотиви за редица безгрижни усмивки, до момента в който други надпревари главно се концентрират върху това какъв брой рисков е светът за животните и техните местообитания.

40 фотоси на разнообразни фотографи, попаднат в класацията тази година, с цел да се борят за мястото си на финала, като спечелилият ще бъде разгласен на 10 декември.

Още по-добрата вест е, че имаме право да гласуваме за нашия любимец до 31 октомври, където имаме опция да спечелим парична сума или занимателно сафари до Танзания през октомври 2025 година Фотографското съревнование е отворено за всички начинаещи, дилетанти и експерти във фотографията на дивата природа и чества веселието на нашия натурален свят. От сюрпризирана видра до ругаеща костенурка, фотосите на Comedy Wildlife надвишават културите и епохите, с цел да провокират усмивка на лицето на всеки.

Всички фотографии в Comedy Wildlife Photography, които се борят за мястото си на финала през 2024 година, могат да бъдат прегледани.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР