Винаги сме го знаели, никога не сме се съмнявали. Нейно

...
Винаги сме го знаели, никога не сме се съмнявали. Нейно
Коментари Харесай

Само за палавници! Сексът на първата среща като предпоставка за красива връзка

Винаги сме го знаели, в никакъв случай не сме се съмнявали. Нейно превъзходителство Кобилкина го е казвала, съседът от долния етаж го практикува и като цяло, не виждаме причина да се пропуща. Господа, братя, пияници и не на последно място - полови фанатици, би трябвало да вършиме повече секс, освен това незабавно. Старите хора са го споделили: "С чукането идва любовта! ", а ти вървиш за ваучери за СРА и 100 рози, не може по този начин! Израелските учени, след съществено проучване и разглеждане на половия нагон измежду младото потомство, потвърдили, че сексът на първата среща е освен прелестен, само че и наложителен, при положение, че искаш секс и на втората вечер и по този начин, до момента в който не спре да ти прави мусака. Учените, събирали информация в продължение на години и заключили, че единственият метод за оформянето на здрава връзка, може да стане благодарение на един здрав секс, освен това още на първата вечер. Анализът демонстрира, че половите герои, които не се страхували, че почтената свирка в банята ще свърши в PornHub, към този момент имат сериозна връзка и се радват на положителни връзки с гълтачката на саби. Още повече, сексът е лубрикантът на социализацията и свързването, без значение за кой пол приказваме. Сексуалното предпочитание е заварката на прочувствената връзка или с други думи, е*и я, с цел да те обича! Учените не са провеждали опита с камили, въпреки и същите подозрително да са търсели същите връзки. Другият вид за сближение няма да ти хареса, той ще коства 18-годишен заем, безсънни нощи и счупването на всичко, което обичаш. Проведените опити в полеви условия и измежду особено селектирани респондентки на инцидентен принцип с чашка D-F, потвърждават, че сексът сплотява и основава предпоставки за прочувствена непосредственост. Изключение вършат софийски региони като Студентски град, където в избрани полови кръгове на 3-ката от общежитието, единият освен не желае да се сплоти, само че и избира да напусне стаята. Ето на какво се дължи основаването на сходно отношение:

1. И двамата не виждате
Някой глупак е споделил, че дамите обичат романтика и всички се юрнаха да цитират "Не остарявай обич " на Недялко Йорданов. Вместо да ѝ кажеш, че тази вечер искаш да ѝ скъсаш късите панталони и след това да пиете бири, би трябвало да търпиш половото напрежение до края на вечерта. Туширането още първоначално взема решение всички проблеми - удовлетворен си, тя е щастлива и в този момент към този момент може да си говорите за живота от нещата под формата на огромен брат от дребния екран. После сервираш едни пилешки кожички и повтаряш. Колкото повече секс, толкоз по-добра връзка.

2. Бързите отговори
Представи си, че определената за продължение на рода е от тези същества на шепичките: дупето се събира в две, гърдата в една, само че прелива, а в очите ѝ можеш да прочетеш свободната и безгрижна млада сърничка, предозирала на песни на Тони Стораро. И откакто цяла вечер пръска пристрастеност и грях, препускайки по зелената трева на съзнанието, би трябвало да си я отстреляш. Сексуалното самоограничение и напрежение води до болки в тестисите, понижено самочувствие и бързо изпразване на револвера, коя естествена жена би могла да го оцени? Дела трябват, другарю, каузи, а не Паулу Коелю! (числото е в резултат на половото лимитиране на съответни цифри)

3. Възбуждащо е
Габровските учени са следили редица удобни фактори и следствия от половия нагон. Първо си отпуснал чиката, доставил си меката топлота от някое друго кръщавано с водка коктейлче, а по-късно предоставяш възглавницата, на която да подложи нежно глава, с цел да се "гушкате ", той сексът идва към 15 минути по-късно, нали кокетно я ръчкаш като умел фермер - купата със сено. А и утринния секс сплотява, освен това може да те направи по-богат, както към този момент сме го открили преди много години.

4. Хормони, хормони, хормони
Няма сексолог, който да не е признал, че сексът не е потребен. Дори и да не се харесате, даже и да не се повторите, би трябвало да настояваш да се случи. Първо ще промениш хормоналния баланс, ще я накараш да се усеща по-сексуална, мечтана и красива, също така ще вдигнеш самочувствието ѝ, твоето също няма да страда. Пък и откакто приказваме за секс на първата среща, би трябвало да обърнем внимание и за мистиката към повтарянето, просто си спомни, че постоянно ще имаш онази вечер, измежду полята от слънчогледи, залязващо слънце и млада госпожица, свиреща на флейта. В името на положителната барокова комбинация, последната стои под таблото на колата. Ти след това ще ѝ разкажеш какво е изпуснала!

5. Няма по-добър свършек
Един от главните бичове за секса на първата среща, това е оня момент, в който тя ще стартира да се чуди "Какво ще си намерения за мен? ". Уважаеми дами, когато долната глава се подава над копчето на дънките, кълнем се, че нищо не мислим, може да ни попитате още веднъж на следващия ден следобяд, само че за довечера ще бъдете сигурни, че мисловните процеси са оставени на автопилот. Пък и има надалеч по-важни събития, в сравнение с намесването на морала. Да, мръсници сте, всичките до една, няма за какво да играете театъра на почтената мадона, която единствено с цвете изпитва оргазми. Пък и щом желаете съществени планове, да затвърдите един тип връзката, тогава заложете навръх това, би трябвало си!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР