Винаги сме били против предоставянето на оръжие на Украйна. Това

...
Винаги сме били против предоставянето на оръжие на Украйна. Това
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Да не се дава оръжие на Украйна е наша трайна позиция


Винаги сме били срещу даването на оръжие на Украйна. Това е наша трайна позиция, кардинална и поредна, сподели в предаването „ Лице в лице “ водачът на.

Тя още веднъж повтори, че това би направило България страна в спора и е рисково за нас.

„ Ние осъдихме експанзията на Русия в Украйна, определихме я като война още през цялото време. Направихме всичко допустимо да помогнем на украинците, бягащи от войната “, напомни.

Тя съобщи, че е била сюрпризирана от позицията на „ “, тъй като преди изборите изрично е заявявал „ не “ на оръжията, а през днешния ден внезапно партията е била на противоположната позиция.

„ Тоест приказвам за политическа неустойчивост с плаващи болшинства по най-важни въпроси за България “, сподели.

Връщането на хартиените бюлетини

„ С връщането на хартиената бюлетина даваме право на хора, които не отиват да упражнят правото си на глас заради терзание от машината, да го създадат. Даваме равни благоприятни условия и на тези, които желаят на машина, и на тези, които желаят на хартия. Нашето предложение е не да махаме машините, а да има и машина, и хартия и всеки да реши “, изясни водачът на.

„ Вместо страната, служби, Министерство на вътрешните работи – всички да се хванем и да се оправим с подправянето на вота – този проблем го замазваме с различен. Машините и отнемане на част от хората от опция да гласоподават “, добави Нинова.

Друг мотив на е, че има основателни причини в обществото за истинността на машинния избор.

За проблема със Съдебната защита и престрелките с прокуратурата

„ Не е редно това, което се случи. Разбирам, че това е психически напън. Това е опит за злепоставяне и това не се случва за първи път. Просто ми преля търпението. В рамките на няколко седмици идват за следващ път “, сподели Нинова.

„ Съдебна защита, униформена полиция. Двама носят една призовка в 7 ч. сутринта в домовете на хората. Разбирам да се укривам и да не могат да ме намерят. Защо? “, попита още тя.

Нинова изясни още, че се е срещнала с Иван Гешев не по този проблем, а зарад „ огромни въпрос “, като този за битката с досегашния модел на ръководство.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР