Винаги ще бъда до теб, казва Кристина на Иван Турицов,

...
Винаги ще бъда до теб, казва Кристина на Иван Турицов,
Коментари Харесай

Гореща сестра брани грешника на ЦСКА Турицов

Винаги ще бъда до теб, споделя Кристина на Иван Турицов, който пропусна най-важната дузпа



Грешникът на ЦСКА Иван Турицов получи поддръжка от красивата си сестра Кристина. Защитникът изпусна дузпа в последната минута в мача срешу ЦСКА 1948, която се оказа решаваща в борбата за купата. При победа в този мач " алените " щяха да са първенци, защото в последния кръг победиха с лекост " Левски " с 2:0. Безспорно Турицов изживява тежко грешката си и е имал безсънни нощи след изпуснатата дузпа. Повечето почитатели на ЦСКА го поддържаха, а сексапилната му сестра Кристина му изпрати трогателно обръщение.
 Турицов още е в потрес от грешката Турицов още е в потрес от грешката
 Турицов: Винаги съм бил от ЦСКА

" Всеки може да съди и да подлага на критика, когато човек бърка . Единствено мога да кажа, че и в положително и зло постоянно ще бъда до теб и ще бъдеш моята горделивост. Ти беше най-хубавият и даде всичко от себе си. Обичам те ", споделя Кристина.

Красавицата е запалена фенка на ЦСКА и постоянно поддържа тима от стадиона. В фамилията на Турицов всички викат за " алените ", а дядото е измежду най-запалените почитатели.

" Обичам ЦСКА още от дете - споделя самият Турицов. - Цялото ми семейство сме " армейци ". Винаги съм мечтаел да играя на този популярен стадион, пред невероятната аудитория. След доста труд и ограничения в този момент изживявам фантазията си. Усещам обичта на почитателите и съм подготвен да оставя сърцето си на терена за обичания тим! "
 Момичето е същинска хубавица Момичето е същинска хубавица


Срещу " Левски " треньорът на ЦСКА Саша Илич гласоподава голямо доверие на Турицов и му връчи капитанската лента. Защитникът още не се е отърсил от шока от пропуща и не изигра най-силния си мач. През второто полувреме Турицов се забърка в скандал със бранителя на " Левски " Сонко Сундберг и двамата бяха изгонени. По време на мача агитката на " сините " се подиграваше на капитана на " алените ", скандирайки " дузпа, дузпа ". Турицов бе бъзикан, че може да изпусне и автобуса след мача. На излизане от терена бранителят бе замерян с предмети от публиката на " сините ", само че не се поддаде на провокациите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР