Винаги съм вярвал на младите хора, с които работя и

...
Винаги съм вярвал на младите хора, с които работя и
Коментари Харесай

С капитан Борисов корабът ще избегне потъването

Винаги съм вярвал на младежите, с които работя и знам, че те не са приключили Харвард, само че се учат и получават познания от най-важния университет – животът! Така регионалният координатор на ГЕРБ в Пловдив област Георги Мараджиев поддържа претендентите в листата дни преди изборите, които са най-вече младежи, експерти в разнообразни области.
Областният координатор акцентира още, че малко преди изборите е значимо хората да си дадат сметка по какъв начин се развиваха страната и общините преди ръководството на Кирил Петков и Асен Василев и какво се случи със страната ни след тяхното ръководство.

По думите му страната е в безпорядък и съсипия, само че има общини, където към момента се развиват, само че с пари, отпуснати още от държавното управление на ГЕРБ. И даде за образец общината, която ръководи – Стамболийски. По думите му сега там се вършат поправки, благоустроява се пространството за над 2 милиона лв. и то с пари, отпуснати от държавното управление на Бойко Борисов.

Ремонтът на читалището е за един милион лв., ремонтът на площада – един милион лв.,а ремонтът на лятното кино – триста хиляди лв.. И акцентира, че тези пари са отпуснати от Министерски съвет при ръководството на ГЕРБ.

„ Парите са от онази джипка, за която всеки кмет мечтае да го посети! “, разяснява още Мараджиев.

И продължава: „ Седнал съм с младите си сътрудници и виждам екрана на лятното кино. Филмът е: „ Момчето си отива “! Но той е остарял, неприятен е звукът и се чува единствено – Политическа партия – потъването продължава! Все едно гледаме „ Титаник “! Добре, че филмът свършва на 2 октомври. И корабът не е Титаник, а България! На този транспортен съд юнги има доста. Но капитанът е единствено един и се споделя Бойко Методиев Борисов! С този капитан и номер 24 корабът ще избегне потъването! Да си пожелаем попътен вятър и триумф! “
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР