Винаги съм си мислила, че съм изключително обиграна жена, която

...
Винаги съм си мислила, че съм изключително обиграна жена, която
Коментари Харесай

Схемата Слънчев-Варна-Златни! Той ме излъга брутално на Кикки Бийч – оказа се известен сутеньор!

Винаги съм си мислила, че съм извънредно обиграна жена, която схваща мъжете единствено с един взор. За мен всеки втори беше прочетена книга и в никакъв случай не съм подозирала, че може някой да ме заблуди или да ме вкара в лъжлива скица. Е, в никакъв случай не казвай в никакъв случай, тъй като тъкмо това ми се случи и то не къде да е. Естествено това лято и аз попаднах в Слънчев бряг и след вечеря в Джанито, на идващия ден се разбрахме да отидем на паметния Кикки Бийч.

Знаехме, че там ще има доста известни лица, готини момчета, супер празненство и всичко, което ни се искаше на напълно женската ни компания. Вълнувахме се и говорихме за това, като от прилежащата маса няколко мъже ни гледаха и ни се усмихваха. Изглеждаха добре, а когато единият от компанията си потегли видяхме, че се качва в чисто ново Мазарати.

Виж още: Ножица, хеликоптер и още: ТОП 8 на най-търсените секс пози 

Последният мъж от масата беше висок, рус, на забележима възраст към 40 години и имаше неповторима визия. Точно той се приближи до нашата маса и ми сподели, че съм доста красива и ще се радва на следващия ден да ме види на Кикки. Подаде ми визитка и изчезна. Моите приятелки ме спукаха от смешки, само че аз прибрах визитката, тъй като той в действителност изглеждаше като мъж фантазия. Ще го нарека Пламен и ще ви споделя, че незабавно го открих в инстаграм и видях, че се занимава с импорт на коли и има рекламна организация. Беше се снимал с много известни имена, а измежду компанията му бяха момчета бивши-гаджета на две доста известни певици. Писах му още същата вечер и незабелязано прекарахме цяла нощ в диалози.

На идващия ден сложих най-секси банския си и отидох на плажа, като на нашата шатра ме чакаше бутилка ужасно шампанско. Той пристигна след час и прекара през целия ден с нашата компания. Танцувахме и се смяхме много, а Пламен даже не ме докосна, държейки се като същински благородник. Вечерта ни предложения на ресторант с всичките ми приятелки. Каза ми, че имам данни и мога да се фотографирам, с цел да забележим дали ставам за рекламната му организация.

Виж още:  Само задоволените дами са осведомени с тези истини за невероятния секс

Когато ме изпращаше до хотела прокара ръката си по голия ми тил и ме целуна, а аз към този момент бях в действителност зарибена. Този мъж беше толкоз загадъчен, че цялата тръпнех да се озова в ръцете му. Пламен обаче не пожела това, а единствено ме изпрати до стаята ми и сподели на следващия ден да отида на един адрес в Св. Влас, където се намира фото студиото на организацията. Моите приятелки споделиха, че това им се вижда съмнително, само че аз бях твърдо решена да опитвам.

В неделя заран взех такси и се озовах пред мега първокласна вила с басейн на хълмовете над пристанището на Диневи. Докато слизах от таксито едно момиче излизаше от вилата очевидно много пияно. Попитах я дали входа е отсам, а тя единствено ми се изсмя и сподели, че с тази визия никой няма да ме ч*ка. Погледнах я необичайно, а тя видяла реакцията ми разбра, че очевидно не знам защо става въпрос.

Виж още: " В България към момента не сме подготвени за това ": Венелин Кондаков гневен, насочи закана поради Ина Гаярди 

Дръпна ме встрани и ми сподели, че кастингът е за платени девойки и преди да вляза вътре доста добре да си помисля. Каза ми и семейството на господина, а аз го ревизирах посредством мои познати. Хора – това се оказа един от най-известните сутеньори на морето!!! Веднага си взех такси назад до хотела и даже не прекрачих прага на мястото. Пламен ми звънеше дни наред, а аз най-после го блокирах. Разбрах обаче, че изпечените играчи могат толкоз елементарно да те въвлекат в скица, че даже и да не забележиш.

Сексът, който си мечтаех с този господин изтрих от главата си, тъй като знаех, че вляза ли в тези кръгове – излизане няма. Момичето обаче ми описа за схемата Слънчев-Варна-Златни, която се оказа канал за платени проститутки. От тогава зная – свалките би трябвало да се ревизират сносно другояче рискувате да сте следващата елитна компаньонка. Не вярвайте на красавци със скъпи коли, от време на време ангелските сини очи – лъжат злокобно.

Виж още: Нова година, нов тунинг? Моника Валериева се хвали с ново лице онлайн

Текстът е художествена небивалица на създателя и всяка аналогия с действителни лица и събития е изцяло инцидентна.

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР