“Винаги съм щастлив, защото животът е един рай и трябва

...
“Винаги съм щастлив, защото животът е един рай и трябва
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Дано съдиите да са съвестни

“Винаги съм благополучен, тъй като животът е един парадайс и би трябвало да го оценяваме. Имам огромен опит, който ще ми даде в допълнение проценти шансове за победа.

Сигурен съм в себе си, вярвам в себе си. Дерик говори много, аз го правя по-малко от него. Но пък съм честен и говоря истината. С екипа ми се подхотвихме страхотно. Тренировките бяха много тежки и сме готови за реванша с Чисора.

Приех борбата, тъй като съм мъж и като подобен му дадох право на реванш. Всеки има право на втори късмет. Имаме история с него и в този момент ще забележим кой е по-добър от преди. Стиловете ни са разнообразни и в събота вечер ще забележим кой е направил нужните промени.

Стилът ми е много прецизен, обичам да работя като хирург, като професор, така подготвям ударите си. Не знам за нокаут, защото това е спорт. Все пак, това е професионален бокс, а не е билярд, затова е толкова интересен по цял свят. Имам много сила и енергия и всеки рунд ще е много труден за Чисора.

Идвам за успеха и ще забележим какво ще се случи. Сега и двамата сме се трансформирали доста, а той се е трансформирал за положително. Дерик е станал по-умен и по-балансиран от преди. Може би е по-добър боксьор от преди, само че това го прави още по-опасен противник.

Победата е най-важната, но за него също е така. И двамата задължително трябва да победим и затова съм сигурен, че ще стане страхотна битка. Само един ще победи и се надявам реферите да са честни, защото те са англичани и ние сме в Англия. Ако загубя, да ми присъдят загуба, но ако спечеля, нека ми присъдят победата”, каза Пулев.

Неговият управител Ивайло Гоцев показа, че тренировките на Кобрата са в действителност доста съществени и цялата зала се тресяла, до момента в който той удря по чувалите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР