Винаги съм се стремял да бъде реалист. Това означава, че

...
Винаги съм се стремял да бъде реалист. Това означава, че
Коментари Харесай

Макар и малка Денков вижда възможност за кабинет с втория мандат

„ Винаги съм се стремял да бъде реалист. Това значи, че вероятността да имаме кабинет с втория мандат не е изключително висока, само че също по този начин значи, че има такава опция. Нашето чувство е, че множеството партии не желаят да отидат на избори. Ако желаят да отидат на избори, нищо не може да ги спре “. Това съобщи акад. Николай Денков, съобщи кореспондентът на БГНЕС от Пловдив.

„ Ние ще приказваме с всички, които са подготвени да вземат участие в този развой. Аз съм сигурен, че ГЕРБ биха могли да се включат в него “, сподели още Денков.

Той уточни, че сега не се приказва за състав на кабинета, тъй като е прекомерно рано.

Акад. Денков уточни, че процесът е стартирал с общата среща, на която е показан описът с общи цели. „ Дали сме няколко дни на партиите да видят листата и да решат кой би желал да се включи в процеса “, сподели той.

„ Най-добрият вид е да има държавно управление “, сподели на собствен ред Асен Василев.

Лидерът на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков съобщи, че партията е свикала своите органи.

„ Растежът на партията се усилва с огромна скорост. Фокусирахме се върху построяването на локалните структури. Има огромен възторг, ще бъдем безусловно подготвени и в огромен напредък за локалните избори “, сподели той.

Според него сега сме очевидци по какъв начин една партия, която ще промени България се структурира по най-демократичният метод. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР