Винаги съм се чудил колко точно трябва да е умно“

...
Винаги съм се чудил колко точно трябва да е умно“
Коментари Харесай

Така започва свободата

Винаги съм се чудил какъв брой тъкмо би трябвало да е „ мъдро “ всичко към мен, с цел да ми е комфортно без да ми е досадно. И това е въпрос, който ще става все по-актуален за от ден на ден хора. Колко приложения за ръководство на уреди можеш да понесеш? Наистина ли е належащо хладилникът да ти споделя, че ти е свършило млякото, или четката за зъби да изяснява от коя страна да започнеш да ги миеш? Технологиите атакуват и може би идва време, когато ще стартираме да се отбраняваме.

Отговорите обаче се крият не в самите технологии, а в метода на тяхното използване, интеграцията им в живота ни. В това да се откри верният артикул, да стане елементарен за приложимост, само че да е все по този начин „ високо “ в надеждността и функционалностите си.

От такива артикули никой не се отхвърля.

 legrand ключове за осветяване, интелигентен дом,

Отвкъщи пристигна система за ръководство на осветлението и електрическите уреди. Френската компания не е стартъп или нов „ хай-тек “. Работи в региона на електричеството има-няма стотина години. Но е добре ръководена, и в последните години придобива голям брой високотехнологични компании, което я държи крепко в 21 век.

Така през 2018г. Legrand купува Netatmo – френски хай-тек, който към този момент сполучливо продава безжични термостати, камери за сигурност и метеорологични станции, и по този начин (накратко) стартира историята с нашите „ умни “ контакти и ключове.

 home+control legrand, приложение, дистанционно управление на дома,
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР