Винаги съм помагал на кметовете, независимо от партийната им принадлежност.

...
Винаги съм помагал на кметовете, независимо от партийната им принадлежност.
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Разград: В държавата е оставена „дупка“ от 10 млрд.

Винаги съм помагал на кметовете, без значение от партийната им принадлежност. Това акцентира в Разград ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов. Той изясни, че кметът на Разград Денчо Бояджиев, който е от Българска социалистическа партия му споделил: " Направете държавно управление ". Дори показал, че в Разград дружно ръководят 4 партии - ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и Демократична България. " А ние слушаме закани: " Ако не сме ние - отиваме на нови избори. " Рано или късно някой би трябвало да ръководи и да понесе тия пасиви. Желая същински да върнем България още веднъж, само че то мъчно се връща ", посочи Борисов. Той съжали, че въпреки ГЕРБ да са оставили пари за нова черква в Разград и за реставрация на джамията, нищо не е свършено.

Председателят на ГЕРБ напомни, че 3 пъти до момента се е налагало ГЕРБ да вади страната от сходни положения и уточни неприятните управнически решения през последните 2 година По думите му в този момент е оставена " дупка " от 10 милиарда

" Този път вие би трябвало да ме убеждавате да направя държавно управление. Досега аз ви се молех - гласувахте, тъй като е значимо ", обърна се Борисов към симпатизантите на партията.

Борисов акцентира, че съединението прави силата и в случай че не се съединим като народ, а продължим по този метод да се ненавиждаме, нищо положително не ни чака.

" Само вие можете да ни измъкнете от рецесията, по какъв начин - в случай че сме първи, няма къде да шикалкавим, би трябвало да създадем държавно управление. Ако не сме, е елементарно, мога като ген. Атанасов да кажа: " Не ме интересува, който желае да ръководи ". Това е дезертиране от страна на политиците. И се надявам всички сътрудници, които се назовават водачи, да схванат, че смисълът на парламентарните избори е след тях да се сформира държавно управление ", уточни водачът на ГЕРБ.

Според него за устойчиво ръководство би трябвало да има постоянни водачи, които да мислят за триумфа на страната. И уточни, че в този момент следва най-лесната пропаганда - единствено би трябвало да се демонстрират цените на бензина, дизела, храната, че и цветята през днешния ден.

Пети път се постанова да отидем на избори не по наша виновност, съобщи Гюнай Хюсмен, претендент за депутат. " 2009 година Борисов сътвори ГЕРБ и се включи огромният трен, който потегли към Европа. Вървеше с добра скорост, остана още малко - влязохме в чакалнята на еврозоната. Обаче един стрелочник подвигна юмрука, във вагоните имаше гратисчии, шарлатани и взеха да дърпат ръчната спирачка. Влакът спря и нула ", разяснява той. Единствено ген. Борисов ще направи по този начин този трен да тръгне и да спре в Еврозоната, съобщи Хюсмен и похвали Борисов и ГЕРБ за реновирането на пътища по време на ръководството му - " това не са хвърлени пари напразно ".

Водачът на листата за Разград Десислава Атанасова пожела на 2 април ГЕРБ да се поздравят с победа.

" Тя е нужна не на нас като коалиция, а на хората, които живеят във всяко кътче на България. Победата ще даде опция да създадем лично държавно управление. Никой да не ни слага условия и да ни огъва ръцете. Никой да не твърди, че ГЕРБ би трябвало да бъде изчегъртана или заличена ", изясни тя.

" Вече е ясно, че тези, които се упражняваха 2 година в репресии и експанзия, които ни чегъртаха, не могат да реализират нищо. 2 години аматьорщина в политиката и липса на управнически решения. Категорична липса на политическа отговорност ни докараха до 5 следващи избори, които костват на страната толкоз доста, че в случай че създадем още един път избори поради нечии прищевки, това ще ощети хората с милиони левове, по този начин както 2 години ощетяваха българите с по лев на литър, с цената на тока и газа ", изясни Атанасова.



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР