Винаги съм пожелал успех на всеки, който иска да прави

...
Винаги съм пожелал успех на всеки, който иска да прави
Коментари Харесай

Борисов: От чужбина ли Слави ще докара хора за партията си?

Винаги съм поискал триумф на всеки, който желае да прави партия. Тогава излиза наяве какъв брой е мъчно. Откъде ще вземе тези хора? От чужбина ли ще ги докара?, попита Бойко Борисов в Девин във връзка желанията на Слави Трифонов да прави партия и да влезе в политиката. Премиерът укори днешните пожарникари, че мрънкат. Слави Трифонов разгласи планове да прави политически план в изказване в петък.

Борисов даде образец със личната си партия и партийно строителство, с цел да разбере Трифонов с какво се е захванал. " Примерно ГЕРБ има 1200-1300. Това са хиляди общински съветници. Кметове, заместител кметове, началници на организации и други Откъде ще вземеш тези хора? От чужбина ли ще ги докараш. Ще внесе ли? Един да те издъни и с месеци се обясняваш. Един от хиляди. Но му поисквам триумф, несъмнено. Това е народна власт ", рече министър ръководителят великодушно.

Надълго и нашироко той разяснява и митинга на пожарникарите. Премиерът се впусна и в мемоари за своето минало - славни, и не пропусна да изтъкне заслугите си и достиженията си.

" Трудно може някой да излезе и да каже: Аз съм гасил повече пожари от Борисов ", стартира той. После направи къс анализ на оборудването, от която в този момент се оплакват пожарникарите. " Гумените ботуши - 12 пъти ме е убождал гвоздей. Каската ми беше от пластмаса. Дефламолът - вълшебно средство. Брезентовите мушами - още си вардя моята. "

И продължи със заключенията, от които стана ясно, че в този момент пожарникарите " единствено мрънкат ". " Сега за 300 млн. им сменихме колите. Ако ги закарам на един ЗИЛ, половината няма да могат да подадат вода. Така че с пъти, пъти се е повишило и заплащането, и техническата обезпеченост. Тогава никой не е мрънкал. Сега единствено мрънкат. А помнят ли с какви дихателни апарати...Това беше преди 20 години, не преди 200 ", сподели още министър председателят.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР