Винаги съм имал последователни принципи. Този път, като получих предложението

...
Винаги съм имал последователни принципи. Този път, като получих предложението
Коментари Харесай

Проф. Габровски: Звънях лично на всеки от кандидатите за министри

Винаги съм имал поредни правила. Този път, като получих предлагането от Борисов и ГЕРБ, си зададох единствено един въпрос: Искам ли нещо да трансформира или не?Отговорих си с " Да, аз желая да трансформира нещо ", по тази причина и поех този ангажимент и тази отговорност. Това съобщи претендентът за министър председател на ГЕРБ-СДС проф. Николай Габровски пред bTV.

„ Някои от министрите ги познавам персонално, някои ги срещнах много от дълго време, някои ги срещнах за първи път в този момент. Изборът беше много сложен. Все отново, в случай че желаете да решите някои проблеми, имената за решение са няколко. Когато от няколко източника съвпаднат някои имена, то стартирам да проверявам биографиите им, след което се организират срещи и изявленията. Лично звънях на всички тях. Всеки от нас като е работил, е бил в някакви взаимоотношения, само че профилът на всички е на високи експерти, и които могат да стартират да работят интензивно незабавно “, казаГабровски, като добави, чеТомислав Дончев му е помагал.

Според претендента за министър-председател в случай че се продължи „ каскадата от избори, страна ни ще тръгне по серпантина надолу “.

В отговор на въпрос за поста на Кирил Петков през днешния ден, който разяснява " противоречивата номинация за министър на енергетиката ", Габровски добави, че е било ясно, че рано или късно проектокабинетът ще замязя " на някаква композиция.Това не звучи безапелационно ", добави той.

„ Ако това за проектоминистъра на енергетиката беше правилно, той щеше да е обвинен в този момент. По време на времето му в „ Булгаргаз “, това е била постоянна компания, която е работела чудесно, устойчиво и предвидимо. Няма да разясня слуховете, че уволнението му е причина за разрива сред президента Румен Радев и „ Продължаваме промяната “, питайте политиците за този политически спор, аз не съм човек, който ще приказва за това “, добави кандидат-премиерът.

" Първият мандат е извънредно чист. На трети тур имам подозрение, че ще имаме опция да работим със същия метод. Ще стартират едни сделки. Няма да получа такава независимост. Това ме кара да мисля, че няма да се явя на такава настройка. На третия мандат ще има доста по-агресивна офанзива ", сподели още той.

„ Факт е, че съвсем цяла Европа гласоподава с хартиени бюлетини “, добави той. " Проблемът е с падащата изборна интензивност. Цялата тази борба сътвори чувство у хората, че с каквото и да гласоподават, те няма да имат почтени избори и гласът им ще бъде сменен. "

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР