Винаги първо трябва да се мисли, а след това да

...
Винаги първо трябва да се мисли, а след това да
Коментари Харесай

Борисов в Перник: Притеснителното е, че при дерогация горивото е с левче отгоре

Винаги първо би трябвало да се мисли, а по-късно да се приказва, изключително когато приказваш от непознато име. Притеснителното е, че в случай че финансовият министър има такава информация, той я е придобил по някакъв недомислен метод. Това е едно безогледно и самохвално изявление. Ако е правилно това е безогледно и безразсъдно. Това съобщи водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в Перник във връзка със протичащото се в енергетиката.

" Написахме писмо, в което желаеме да се спазят периодите с енергетиците ", изясни някогашният министър председател.

" Нямам неизпълнено заричане. Притеснителното е, че при дерогация, която имаме месеци наред, горивото е с левче от горната страна. Това са милиарди левове от нашите джобове ", не скри разочарованието си Борисов, а Добрев добави, че става дума за 3 милиарда $. " Притеснителното е, че в текста, който приехме, безусловно доверявайки се на финансовия министър, има едно текстче, че горивата, които се продават у нас, се съхраняват единствено в България ", сподели още той.

Добрев посочи, че с този текст се дава монопол единствено на " Лукойл ", защото складовете единствено на " Лукойл ". Те до момента държаха 30% запас на горивата, в този момент би трябвало да държат 100% запас, само че нямат потенциала за тов ”, предизвести водачът на.

Борисов се възмути от това, че се трансформират сред първо и второ четене закони, без да се обясни на парламентарните групи. " Никой не е схванал, а е дал своя вот по силата на съглашението. Повече по този начин няма да се вкарват точки сред първо и второ гласоподаване. След това да се червим и да не знаем кой го е предложил ", разкри Борисов.

Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г разкри паниките си, подбудени от спора сред Израел и „ Хамас ”. " Тъжно, тъпо, болно ми е за това, че гинат почтени хора. И във войната има правила и това не се прави. Призовавам ръководителите на всички страни да не го вършат, Това, което „ Хамас ” направиха в Израел, безчовечен терористичен акт, не може да остане ненаказан ", разяснява водачът на.

„ Доволен съм от това, което видях в Перник. Искам да благопожелавам празника на града. Доволен съм от Станката (Станислав Владимиров бел.ред). Той не е предал партията си, целият му жанр е червен, само че се грижеше добре за перничани. Заедно направихме доста – водопроводи, кръгови, стадиони, учебни заведения ”, сподели още Борисов.

" Оптимист съм за Перник. Като идвах по автомагистрала " Люлин ", която построихме, колоната от коли за Перник започваше от автомагистралата. Това са младежи, които живеят в града и пътуват за работа до София ", изясни той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР