Винаги, когато се появи нова генерация на култов модел, тя

...
Винаги, когато се появи нова генерация на култов модел, тя
Коментари Харесай

Какво ще се случи ако подправите новата S-класа с щипка носталгия от W140?

Винаги, когато се появи нова генерация на паметен модел, тя не се разминава без рецензии от така наречен хардкор почитатели. И макар че новата S-Klasse с показател W223, която дебютира при започване на месеца, впечатли със сдържания си външен тип, тя не се размина без лозунги като „ Mercedes-Benz към този момент не е същият “ или „ Преди беше по-добре “.

В опит да спекулират с минали триумфи, сътрудници от изданието Kolesa демонстрираха по какъв начин можеше да се получи новата S-класа, в случай че дизайнерите от Щутгарт бяха решили да изберат носталгичен вектор на развиване. Запазвайки прибиращите се дръжки на вратите, различната " еска " става видимо по-квадратна.
 Какво ще се случи в случай че подправите новата S-класа с щипка носталгия от W140?

Това се дължи главно каросерийните панели, радиаторната решетка и оптиката. Най-близката аналогия с флагманския Mercedes от 90-те години с показател W140 (на фотографията вдясно) се вижда от позиция три четвърти откъм гърба.

От нехарактерните дизайнерски решения в днешно време си коства да се отбележат светлините, които не се побират в капака на багажника, както и изпускателните тръби, непретенциозно скрити под бронята. Харесвате ли тази S-класа? Споделете в мненията.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР