Винаги когато погледнем началната точка при очертаване на един кръг,

...
Винаги когато погледнем началната точка при очертаване на един кръг,
Коментари Харесай

Проф. Боян Дуранкев: Необходим ни е нов преход

Винаги когато погледнем началната точка при обрисуване на един кръг, виждаме, че крайната точка стига до началната. ” Това съобщи икономистът проф. Боян Дуранкев. Според мен и моите сътрудници, ние в действителност се намираме на прага на нов преход., добави той.
Точката, в която сме се върнали, не се харесва на никого. Нито е обществено обективна, нито почита околната среда, нито политиците са мъдри държавници. Така че има доста неща, които не се харесват на българите и в Европейски Съюз и в Съединени американски щати, тъй че явно е нужен нов преход., уточни професорът пред Евроком.

На въпрос дали са сложени основите на нова ера, икономистът отговори: " За страдание дружно с мръсната вода изхврълихме и бебето. Имаше позитивни неща, които трябваше да останат. Безплатното обучение, общодостъпното гратис опазване на здравето, по-добрата съгласуваност и по-голямото тъждество, които през днешния ден ги няма. Следваме образеца на множеството неприятни практики в стопанската система, обществото и живота. Но още веднъж ориста чука на вратата, това е несъмнено. ", приключи проф. Боян Дуранкев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР