Винаги, когато говорим за Закон за съдебната власт се сещам

...
Винаги, когато говорим за Закон за съдебната власт се сещам
Коментари Харесай

Сабрутев: Представете си колко е трудно да си Борисов в днешно време и да зависиш от Гешев

Винаги, когато приказваме за Закон за правосъдната власт се сещам за думите на основния прокурор, а точно,че оптимално скоро би могло да завърши следствието за кюлчетата в чекмеджетата и " Барселонагейт ". Той се обръща към Бойко Борисов и представителите от ГЕРБ. Той доста ясно им споделя - " Внимавайте какви текстове приемате до края на това Народно заседание ", тъй като представете си какъв брой е мъчно в днешно време да си Бойко Борисов и народен представител от ГЕРБ, зависейки от основния прокурор, от неговите решения, а той да ти дава ясни послания, висейки по Магнитски, това съобщи депутатът Венко Сабрутев от " Продължаваме проямната " по тематиката с разискването на механизма за следствие и отговорност на основния прокурор, който се разисква в Народното събрание.

Задавам следния въпрос - за какво не завършиха следствията? (за кюлчетата и " Барселонагейт " б.р.). Да не би да нямаме фотоси от чекмеджетата на господин Борисов? Колко милиона имаше в шкафчета в кюлчета и банкноти? Защо не се завърши КТБ? Главният прокурор стартира да приказва по тези тематики, когато настане напрежение в пленарна зала по приемане на промяна, обвързвана със правосъдната система.

Трябва да имаме работеща Прокуратура, с цел да може този, който краде, да отиде зад решетките, акцентира националният представител.

Според него окончателното приемане на механизма за надзор над основния прокурор зависи от Народното събрание и неговия ръководител.

По думите му Народното събрание не работи в полза на хората.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР