Винаги е време за любов, но февруари неусетно се превърна

...
Винаги е време за любов, но февруари неусетно се превърна
Коментари Харесай

С какво да изненадате половинката за Свети Валентин: 4 идеи от Lidl

Винаги е време за обич, само че февруари незабелязано се трансформира в най-любовния месец през годината. Ако към момента не сте се подготвили с подаръците за Свети Валентин, може да почерпите ентусиазъм от специфичните седмични оферти на Lidl за този празник. В интервала от 5 до 11 февруари отворете сърцето си за романтика и многообразие от усети.
Плюшено мече с шоколадови бонбони
Една безконечна класика за Свети Валентин, която може да разчувства всяка душа, жадуваща за сантиментална и сладка изненада в едно. Пухкавото мече идва в комплект с опаковка шоколадови бонбони, които ще придадат спомагателна наслада на момента. Цената на мечето е 12,99 лева В Lidl се оферират и специфични плюшени играчки без бонбони на цена 6,99 лева за брой.
Поничка във формата на сърце
Едва ли ще сгрешите, в случай че за Свети Валентин подарите на половинката си красива кутия, цялостна с пухкави и вкусни понички от “Фурната на Lidl ”. Още повече, че във връзка месеца на любовта специфичните понички от Lidl ще са във формата на сърце, цялостно с благоуханен плодов заряд. Цената на това предложение е 0.99 лева за брой.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР