Винаги е важно да се гласува, ние трябва сами да

...
Винаги е важно да се гласува, ние трябва сами да
Коментари Харесай

Проф. Анастас Герджиков: Гласувах, за да има истински държавници

Винаги е значимо да се гласоподава, ние би трябвало сами да изковем ориста си. Това сподели претендентът за президент проф. Анастас Герджиков, откакто упражни правото си на глас на изборите " 2 в 1 ".

" Гласувах по тази причина да трансформирал политическия жанр и политическото държание. Гласувах по тази причина да се откажем от омразата и от опълчването и да се опитаме да се обединим към визия за бъдещето на България. Гласувах по тази причина да имаме същински държавници, които се интересуват освен от България, само че и са загрижени за всеки български жител. Надявам се, че тези същински държавници ще ни изведат от тежката политическа, ценова и здравна рецесия. И ще ни поведат към разцвет ", сподели той.

Надявам се, че на следващия ден България ще се разсъни успокоена, друга и щастлива. Призовавам всички водачи на политически сили още на следващия ден да положат старания по тази причина да имаме постоянно държавно управление и работещ парламент. Тази заран служебният министър председател позволи неточност и сподели, че имаме потребност от служебно държавно управление. Не, господин Янев, имаме потребност от постоянно държавно управление, всичко българи го виждат и желаят. Време е и политиците да го схванат, съобщи Герджиков.

Нямаше да се включва в президентската конкуренция, в случай че не смятах, че ние ще бъдем спечелили, уточни той.
https://www.facebook.com/btvnews/videos/852452168771362
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР